Super goede service. Reageren direct op mail en handelen direct. Zeer tevreden over hoe we geholpen zijn.
Tineke Kaspers
Super snelle levering
Noa
Waren leuke artikelen, snelle levering
Arja van Reeuwijk
Vindt ze spel uitleg iets minnetjes Kan beter, maar was onwijs leuk
louise Smit-Timmermans
Top ! Beloofden het de volgende werkdag te leveren en... dat was ook zo.Donderdag besteld ,vrijdag geleverd. Geweldig! Mijn moeder zal morgen ,(maandag) een super 100 ste verjaardag hebben ....Top ! Beloofden het de volgende werkdag te leveren en... dat was ook zo.Donderdag besteld ,vrijdag geleverd. Geweldig! Mijn moeder zal morgen ,(maandag) een super 100 ste verjaardag hebben . Dank
Ingrid van Dommelen
Heleeee snelle levering..in ochtend besteld in avond binnen
Noƫl Bos
Helaas te laat gebracht dus moeten we het pak terug sturen.
W.A.T Poirters
Ja hoor
Annemiek de Boer
Niet elke wensballon wordt besteld voor een feestje. In de inleiding mogen jullie best wel wat voorzichtiger zijn met de woorden, weer tijd voor een feestje? Mijn wensballon bestel ik al een aantal...Niet elke wensballon wordt besteld voor een feestje. In de inleiding mogen jullie best wel wat voorzichtiger zijn met de woorden, weer tijd voor een feestje? Mijn wensballon bestel ik al een aantal jaren om zogenaamd naar de hemel te sturen voor mijn dochters verjaardag. Helaas is ze er niet meer...het is maar een tip.