Niels

Goede producten, veel keus en snelle verzending!

Tamara Kocken

Snelle levering. Alles ziet er goed uit.

Prima website en snelle levering

Gé Heideman

Leuk mailcontact en vlotte afhandeling en levering.
Zeer goede verpakking.

Anja de Greef

Super

Lucas Verhaar

Goede levering maar niet “voor 23:59 besteld morgen in huis” dat werd dag later.

Reactie Partywinkel.nl:

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je jouw bestelling te laat in ontvangst hebt mogen nemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben jouw bestelling dezelfde dag nog... Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je jouw bestelling te laat in ontvangst hebt mogen nemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben jouw bestelling dezelfde dag nog meegegeven aan de bezorgdienst. Helaas hebben de bezorgdiensten het momenteel erg druk, waardoor er af en toe een kleine vertraging optreed. Onze excuses voor het ongemak.
Uiteraard mag je de ontvangen artikelen altijd aan ons retourneren. We zien je graag terug bij een volgend feest.
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Piet de Vree

Snelle en goede levering, geen extra kosten bij kleine levering zoals elders.

Ans Ruijters-Hoff

Snelle goede levering en het artikel is goed!

Panda

Super super

M. Sijbers

Cijferballonnen besteld, maar nooit ontvangen. Contact opgenomen met partywinkel.nl, er zou een onderzoek gestart worden bij DHL. Hierbij zou ik op de hoogte worden gehouden, maar na meerdere dagen... Cijferballonnen besteld, maar nooit ontvangen. Contact opgenomen met partywinkel.nl, er zou een onderzoek gestart worden bij DHL. Hierbij zou ik op de hoogte worden gehouden, maar na meerdere dagen nog steeds niks gehoord en nog steeds niks binnen. Verjaardag is inmiddels geweest, dus heb er ook niets meer aan!

Reactie Partywinkel.nl:

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat jouw pakket is zoekgeraakt. Wij hebben direct een onderzoek voor je gestart bij de bezorgdienst naar de huidige verblijfplaats van jouw... Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat jouw pakket is zoekgeraakt. Wij hebben direct een onderzoek voor je gestart bij de bezorgdienst naar de huidige verblijfplaats van jouw pakket. Wij zien dat jouw pakket helaas als verloren is beschouwd en dat je het gehele aankoopbedrag om deze reden retour hebt ontvangen. We zien je graag terug bij een volgend feest.
Met feestelijke groet,
Partywinkel