Marina Lugtenburg

Waardeloos! Zondag besteld, woe nog niets in huis. Gebeld... ik zou teruggebeld worden wat het probleem was, niets meer gehoord.

Reactie Partywinkel.nl:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou jij ons een e-mail willen toesturen op klantenservice@partywinkel.nl? Wij horen en helpen je... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou jij ons een e-mail willen toesturen op klantenservice@partywinkel.nl? Wij horen en helpen je graag!

SW

Hermine Van den Broek

Snelle bezorging

Annemarie Rodenburg

Reactie Partywinkel.nl:

Dank voor beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze producten/service. Graag horen we wat wij nog kunnen verbeteren. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met...

Astrid van Heeringen

Eenvoudig en snel

Joy

Slechte ervaring ballonnen met helium bleven heel kort en ik had alleen maar 30 ballonnen kunnen zetten want helium was op

Reactie Partywinkel.nl:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!

Monika Levinga

Mooie lampions kids blij