Prima ervaring met PDS. Voor de opleiding duidelijke communicatie. Goede, op de praktijk gerichte, lesstof. Tijdens opleiding steeds momenten van evaluatie.
Goede training, controle over stuur, kijkgedrag, rijvaardigheid met als uitgangspunt het waarborgen van veiligheid, waarvoor goede adviezen gegeven worden die in praktijk gebracht worden, waardoor...Goede training, controle over stuur, kijkgedrag, rijvaardigheid met als uitgangspunt het waarborgen van veiligheid, waarvoor goede adviezen gegeven worden die in praktijk gebracht worden, waardoor meer alert en bewustzijn hoe te anticiperen op onveilige situaties.
Nooit eerder heb ik met dit bedrijf gewerkt maar dit was een plezierige ervaring.
Goede en vriendelijke trainer(s), door de training een groei in bewustzijn en alertheid ontwikkeld, dat is zeer positief.
Fijne opleiding gehad hier. Alles werd rustig en goed uitgelegd en je kreeg mooie tips om mee te nemen
Danny H
Maarten Klaasse
Niks op aan te merken tevreden en duidelijke opleiding