Netjes mail van te voren, wat te verwachten. Ook tijd om de theorie tot me te nemen. Materiaal (auto) op orde. Prettige instructeur. Al met al heel tevreden.
Mark
In vergelijking met eerdere trainingen eindelijk het gevoel dat we eens training op maat krijgen.
André
Vakkundige en professioneel, met ervaring en kennis de stof over brengen
Vincent
Prima, duidelijke uitleg en tips
Nick G
Instructeurs van PDS hebben een zeer professionele houding en beschikken over veel ervaring, hun enthousiasme en passie voor het rijden werkt aanstekelijk en brengen ze dan ook over op mij als...Instructeurs van PDS hebben een zeer professionele houding en beschikken over veel ervaring, hun enthousiasme en passie voor het rijden werkt aanstekelijk en brengen ze dan ook over op mij als cursist.
Prima rijopleiding, jammer dat het maar twee dagen was.
Mark
Goede ervaring, met name de mindset en bewustwording zijn van grote meerwaarde. Het actief nadenken over wat je doet en waarom en hoe dit toegepast kan worden in risico volle gebieden is van grote...Goede ervaring, met name de mindset en bewustwording zijn van grote meerwaarde. Het actief nadenken over wat je doet en waarom en hoe dit toegepast kan worden in risico volle gebieden is van grote meerwaarde.