Pean

Super toffe week heeft Emma gehad, CWO 2 gehaald. Goede instructrice gehad. Helemaal leuk.
Volgend jaar weer terug.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Goede begeleiding, motivatie en enthousiasme, sfeer super

Mijn dochter van 15 jaar heeft een geweldige zeilweek gehad op zeilschool pean

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

de instructeurs waren erg goed en er hing een fijne sfeer

Sebastian van Kempen

Ik kom net terug van een superweek surfen, heb het enorm naar mijn zin gehad! De hele week gesurft en 's avonds een hoop plezier gehad met de groep.

Enthousiaste begeleiders
Goede zeillessen
Gezellige mensen

Wimke van der Veen

Ik was dit jaar voor de 8e keer op Pean. Ik kwam voor er voor het eerst toen ik 8 jaar was (ik ben nu 15) en heb hier goed leren zeilen. Ondanks dat ik elk jaar ga wordt het nooit saai. De sfeer is... Ik was dit jaar voor de 8e keer op Pean. Ik kwam voor er voor het eerst toen ik 8 jaar was (ik ben nu 15) en heb hier goed leren zeilen. Ondanks dat ik elk jaar ga wordt het nooit saai. De sfeer is altijd leuk en je maakt snel vrienden. De instructeurs zijn gezellig en erg aardig. Het hele kamp is een groot feestje! Op het water is het erg gezellig maar het is ook de bedoeling dat je wat leert. Het enthousiasme waarmee de instructeurs lesgeven is erg aanstekelijk. Ik heb nu al weer zin in volgend jaar!!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Super gezellig, leuke sfeer en je leert super goed zeilen!

De Kroon

Dochter heeft top surfweek gehad. Ondanks minder mooi weer prima lessen en Super gezellig! En afgesloten met behaalde 1e diploma maakte de week helemaal mooi. Het was weer dik voor mekaar. Bedankt... Dochter heeft top surfweek gehad. Ondanks minder mooi weer prima lessen en Super gezellig! En afgesloten met behaalde 1e diploma maakte de week helemaal mooi. Het was weer dik voor mekaar. Bedankt Pean!

Wij komen al 5 jaar op Pean. Begonnen als jongste cursist in een Optimist was onze zoon de eerste van ons gezin die bij Pean leerde zeilen. Dit jaar hebben ook wij als volwassenen les genomen in een... Wij komen al 5 jaar op Pean. Begonnen als jongste cursist in een Optimist was onze zoon de eerste van ons gezin die bij Pean leerde zeilen. Dit jaar hebben ook wij als volwassenen les genomen in een Valk en startte onze dochter.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

De kleinschaligheid is opvallend: alle kinderen worden gezien en krijgen aandacht. De instructeurs kunnen niet alleen goed lesgeven maar zijn daarnaast heel goed in het begeleiden van groepen. Het... De kleinschaligheid is opvallend: alle kinderen worden gezien en krijgen aandacht. De instructeurs kunnen niet alleen goed lesgeven maar zijn daarnaast heel goed in het begeleiden van groepen. Het eten is perfect en de sfeer is uitstekend: ieder jaar opnieuw.

W. van der Vegt

Ondanks het slechte weer zijn Timo en Koen enthousiast teruggekomen van Pean. Ze hebben het heel leuk gehad en allerlei zeiltermen vliegen me om de oren, dus ze hebben echt wel wat geleerd! Ondanks het slechte weer zijn Timo en Koen enthousiast teruggekomen van Pean. Ze hebben het heel leuk gehad en allerlei zeiltermen vliegen me om de oren, dus ze hebben echt wel wat geleerd!
Koen wil volgend jaar weer.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Timo en Koen zijn vol lof over Kees, hun instructeur. Het was gezellig en hij heeft hun veel geleerd.

De ontvangst vonden we leuk; meteen met z'n allen namen oefenen enz..

De ontvangst vonden we leuk; meteen met z'n allen namen oefenen enz..

Ik, moeder van Koen, vond het fijn dat ik even met het keukenpersoneel kon praten over z'n voedingsallergie en dat ze dat meteen serieus namen. Dat is dus ook goed gegaan; bedankt!

Boiten

Super

Verantwoordelijk

Wat een geweldige, positieve en leerzame zeilkampen biedt de Pean!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Gezelligheid en leren zeilen wordt optimaal gecombineerd!

G. van Houten-Westendorp

Onze zoon heeft een fantastische zeilweek gehad, weer mooie ervaringen opgedaan en zelfs uitgenodigd voor een terugkomweekend. Voor de 9e keer een heerlijke vakantieweek met de juiste begeleiding... Onze zoon heeft een fantastische zeilweek gehad, weer mooie ervaringen opgedaan en zelfs uitgenodigd voor een terugkomweekend. Voor de 9e keer een heerlijke vakantieweek met de juiste begeleiding voor deze leeftijd. Heerlijk!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

De pedagogische begeleiding in familiare sfeer en de juiste dagelijkse voeding is super.