Pean

Nico Kronemeijer

Al jarenlang gaan onze (3) kinderen in de zomer een week naar zeilschool pean.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Zeer goede staf en begeleiding op zowel zeilgebied als alles er omheen. Uitstekend!!

Peter kempeneers

Weer een topweek!!! Dut al voor de vierde keer!!! Dat us geen toeval....

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Zeilles, sfeer, en het eten!!

M. Damaschek

In week 30 is onze zoon Julian op voor het eerst op zeilkamp geweest bij zeilschool Pean. Hij heeft het fantastisch gehad!! Hij kwam erg enthousiast thuis en wil volgend jaar opnieuw. Petje af voor... In week 30 is onze zoon Julian op voor het eerst op zeilkamp geweest bij zeilschool Pean. Hij heeft het fantastisch gehad!! Hij kwam erg enthousiast thuis en wil volgend jaar opnieuw. Petje af voor iedereen die werkt bij zeilschool Pean; het is allemaal ontzettend goed georganiseerd!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Organisatie zit erg goed in elkaar.
Naast het zeilen zijn er veel andere leuke activiteiten georganiseerd.

Marije

Onze dochter heeft het erg naar haar zin gehad er was weinig tijd om je te vervelen of om heimwee te hebben. Kinderen werden continu bezig gehouden door leuke leiding. Volgend jaar wil ze weer komen.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Mooie locatie, leuke / professionele leiding.

familie Kuperus

Onze dochter van 12 jaar heeft voor de 3e keer een super leuke en leerzame week (week 32) gehad bij de Pean. Vorige jaren zat ze bij de Pean op zeilles, dit jaar voor het eerst op surfkamp. Ze vond... Onze dochter van 12 jaar heeft voor de 3e keer een super leuke en leerzame week (week 32) gehad bij de Pean. Vorige jaren zat ze bij de Pean op zeilles, dit jaar voor het eerst op surfkamp. Ze vond het geweldig! Elk jaar is er weer goede, deskundige en leuke begeleiding. Het kamp is goed georganiseerd, en de kinderen leren er veel en hebben veel plezier. De surfzeilen zijn wat kleiner voor de jongsten (vanaf 12 jr), zodat ze de techniek snel oppakken en na een week dus ook echt kunnen surfen. Als ouder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich blij en veilig voelen bij de Pean, en dat is zeker het geval! Het enthousiasme spat er elk jaar weer vanaf. Top!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Bij de Pean werken erg aardige en enthousiaste instructeurs. De ligging van de Pean is prachtig, in de weilanden aan het water in een grote boerderij. Het is er gezellig, de sfeer is super goed. En... Bij de Pean werken erg aardige en enthousiaste instructeurs. De ligging van de Pean is prachtig, in de weilanden aan het water in een grote boerderij. Het is er gezellig, de sfeer is super goed. En als je toch heimwee hebt mag je knuffelen met de (hele lieve) hond en de poezen. (Eveline, 12 jaar).

Mijn zoon (11) is een hele week wezen zeilen. Hij heeft deze week intens genoten. Wij waren ook zeer verguld van de goede begeleiding. Hij gebruikt medicijnen en hier konden ze goed mee omgaan.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Zeer geïnteresseerd in de kinderen en goede kwaliteit lesgeven

Wytse

Zeilschool Pean weet door betrokken, professionele instructeurs, een zeer leerzame week neer te zetten waar de kinderen enorm veel plezier aan beleven en de ouders kunnen met een gerust hart hun... Zeilschool Pean weet door betrokken, professionele instructeurs, een zeer leerzame week neer te zetten waar de kinderen enorm veel plezier aan beleven en de ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen een weekje bij Pean achterlaten.

- Gezond en lekker eten
- Accommodatie netjes
- materiaal (boten) goed up to date

Floris Duurland

Je leert er goed zeilen, het is er altijd gezellig, er zijn aardige instructeurs en het eten is er erg lekker.

Alles!!!

Familie Hamstra

Ate (12) en Marte (11) waren deze zomer voor het 3e jaar bij Pean. Ze voelen zich er helemaal thuis. Elk jaar is het 'Het beste zeilkamp ooit!' . Prachtig gezeild in de Feva's, heerlijk gegeten (ze... Ate (12) en Marte (11) waren deze zomer voor het 3e jaar bij Pean. Ze voelen zich er helemaal thuis. Elk jaar is het 'Het beste zeilkamp ooit!' . Prachtig gezeild in de Feva's, heerlijk gegeten (ze leren elk jaar iets nieuws eten) en héél veel lol gehad! Bedankt allemaal en tot volgend jaar!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Veilige omgeving; goede sfeer, betrokken en gezellige leiding, duidelijke afspraken.
Zeer goede (en gezellige) zeilinstructeurs
Goede, gezonde keuken
Leuk avondprogramma, maar ook...
Zeer goede (en gezellige) zeilinstructeurs
Goede, gezonde keuken
Leuk avondprogramma, maar ook weer op tijd naar bed om de volgende dag fit te zijn voor het zeilen
Geen commerciële uitstraling
Prettige slaapkamers (geen grote zaal)

dekker

Uitstekende zeilschool met prima instructeurs, fijne sfeer en ze leren goed zeilen en surfen.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

ervaren instructeurs, gezond eten, genoeg slapen, goede sfeer, de opvang is leuk,