Penny

Goffin

Heb het mijn kleindochter cadeau gedaan met haar 7e verjaardag kijkt al een half jaar elke 2 weken uit naar het blad mooiste cadeau wat we ooit gedaan hebben
Vraagt nu al oma als het jaar om is...
Vraagt nu al oma als het jaar om is krijg ik het dan weer😆😆😆

Wendy De Graeve

Mijn dochter is altijd heel blij als de nieuwe Penny in de brievenbus zit. Een must have voor elke amazone of liefhebber van paarden. Wij hebben nog geen seconde spijt van deze leuke magazines. Een... Mijn dochter is altijd heel blij als de nieuwe Penny in de brievenbus zit. Een must have voor elke amazone of liefhebber van paarden. Wij hebben nog geen seconde spijt van deze leuke magazines. Een aanrader!

Joke van Neerven

Kleindochter is er erg blij mee

Eline De Haan

Heel erg fijn, onze dochter kijkt altijd uit naar het moment dat de penny weer in de brievenbus ligt.

Stephanie De Schryver

Zeer tervreden!

Samantha Klijn

Super leuk tijdschrift

Celine Karel

Super leuk tijdschrift voor de echte paarden liefhebbers. Altijd een blij kind als er weer een nieuwe op de deurmat valt.

Birgit

Het Penny- abonnement is van mijn kleindochter van 9. Ze geniet ervan en ook van de kleine cadeautjes die erbij zitten.

Emma stravers

Mijn dochter is gek op de Penny, van haar mag er elke week een nieuwe op de mat vallen.
Ze leest hem van voor naar achter. De raadseltjes en quizjes zijn ook erg leuk! Echt een aanrader!

Mandy Timmer

Leuk blad! Onze dochter vind lezen nog moeilijk maar met penny is dit altijd een feestje om te oefenen