Penny

Linda Jouvenaar

Penny heeft super leuke spulletjes te koop. Ik heb eens voor een verjaardag een pakket gekocht en een los winter tijdschrift. Uiteraard niet opgelet en 2 dezelfde gekocht. Dit werd meteen door... Penny heeft super leuke spulletjes te koop. Ik heb eens voor een verjaardag een pakket gekocht en een los winter tijdschrift. Uiteraard niet opgelet en 2 dezelfde gekocht. Dit werd meteen door Penny opgelost. En het leukste voor mijn dochter: ze kreeg er een cadeautje bij omdat ze toch bezig waren met haar pakket.! Echt zo aardig.

Lean van Kooten, 7 jaar

Ik ben altijd heel blij als de Penny weer is bezorgd en ga er dan meteen in lezen

Anja

Mijn dochter vindt het hartstikke leuk!

Petula Kartodikromo

Super goed

Elise boersma

Goed hoor

Van kruistum

Penny is een leuk tijdschrift voor de paardenfan! En ook nog eens leuke cadeautjes erbij en voor de abbonnee extra dingen!

Kelly

Heb de penny voor mijn dochter maar vroeger voor me zelf ben nu 34 moet zeggeb de oude penny boekjes heb ik nog steeds liggen

Femke Smit

Leuk tijdschrift met leuke strips en goede informatie over paarden. Ook de posters zijn heel erg mooi!

Isa van Toorn

Ik vind het heel leuk

Monica en Avalynn Dietz

Wij zijn gek op Penny! Mijn dochter is nu 2,5 en ik lees haar voor uit de Penny... Haar tante heeft een eigen paard en ze is nu al helemaal paardengek! Uiteraard bewaar ik alle penny's zodat ze ze... Wij zijn gek op Penny! Mijn dochter is nu 2,5 en ik lees haar voor uit de Penny... Haar tante heeft een eigen paard en ze is nu al helemaal paardengek! Uiteraard bewaar ik alle penny's zodat ze ze later zelf nog kan lezen...