Zoals mijn dochter van 8 zegt je kunt er heel veel van paarden leren en het is leuk om te lezen.
Noa
Ik ben heel blij met Penny , zit altijd met smart te wacht op de volgende Penny. Staan altijd van die leuke verhaaltjes in. En mooie poosters.
Lotte Bulten
Superleuk om te lezen
Bemelmans Andrea
Mijn dochter is een echt paardenmeisje. Ze springt telkens een gat in de lucht wanneer haar nieuwe Penny in de bus zit. Ze leert veel over pony’s en paarden op een speelse manier. Elke poster wordt...Mijn dochter is een echt paardenmeisje. Ze springt telkens een gat in de lucht wanneer haar nieuwe Penny in de bus zit. Ze leert veel over pony’s en paarden op een speelse manier. Elke poster wordt hier ook opgehangen op haar kamer.
R.dekker
Mijn dochter van 7 jaar is helemaal weg van paarden , dit blad vind ze helemaal geweldig , vooral de paarden posters vind ze leuk , ze heeft veel plezier aan het blad . Groetjes een meisje die dit...Mijn dochter van 7 jaar is helemaal weg van paarden , dit blad vind ze helemaal geweldig , vooral de paarden posters vind ze leuk , ze heeft veel plezier aan het blad . Groetjes een meisje die dit blad geweldig vind .
Laurien houbrechts
Ze is hier heeeeel content mee.. Ze kijkt elke keer er weer naar uit om penny te ontvangen! Als eerste staat ze aan de brievenbus. Ze heeft zelfs geen tijd om iets te eten. Eerst moet de penny...Ze is hier heeeeel content mee.. Ze kijkt elke keer er weer naar uit om penny te ontvangen! Als eerste staat ze aan de brievenbus. Ze heeft zelfs geen tijd om iets te eten. Eerst moet de penny Opengedaan worden!
Verding
Zeer tevreden
Fayah Floris
Erg leuk & leerzaam
Horssen
Leuk, teveel strips
Richella
Het is een leuk blad, maar vind het erg onduidelijk wat je aan gaat. Er staat groot maandelijks opzegbaar maar vervolgens zit je vast aan 2 jaar! Vind dat ze dat er wel duidelijker bij mogen...Het is een leuk blad, maar vind het erg onduidelijk wat je aan gaat. Er staat groot maandelijks opzegbaar maar vervolgens zit je vast aan 2 jaar! Vind dat ze dat er wel duidelijker bij mogen vermelden.