Elke keer het Penny magazine in de bus valt is de dochter door het dolle heen. Veel lees plezier, grappige strip verhalen, leuke quiz en natuurlijk de mooie posters. Penny is een echte...Elke keer het Penny magazine in de bus valt is de dochter door het dolle heen. Veel lees plezier, grappige strip verhalen, leuke quiz en natuurlijk de mooie posters. Penny is een echte aanrader voor elke paarden lieverd kind.
Lisse Vermeulen
Ik heb een abonnement op Penny genomen voor mijn dochtertje voor haar 8ste verjaardag. Zij vindt dit top en kijkt elke 2 weken weer uit naar ‘de nieuwe Penny’ Het magazine staat vol boeiende...Ik heb een abonnement op Penny genomen voor mijn dochtertje voor haar 8ste verjaardag. Zij vindt dit top en kijkt elke 2 weken weer uit naar ‘de nieuwe Penny’ Het magazine staat vol boeiende artikels, grappige strips, spelletjes, weetjes en posters! Superleuk dus voor meisjes die van paarden houden! Een minpuntje? E-mailcontact met klantenservice zou mogen toegankelijker zijn. Geen standaard antwoord en de mogelijkheid om opnieuw te antwoorden.
Patty Taams
Altijd netjes op tijd in de brievenbus . En super leuk blad .
Marit Scherpenisse
Snel geregeld, duidelijke website en overzichtelijke keuze.
Monique van Wezel
Heel leuk tijdschrift voor paardenmeisjes.Ze worden hier van voor naar achter gelezen en vaak meerdere keren. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe. Posters vallen ook goed in de smaak net...Heel leuk tijdschrift voor paardenmeisjes.Ze worden hier van voor naar achter gelezen en vaak meerdere keren. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe. Posters vallen ook goed in de smaak net als de leuke kadootjes.
Floor
Mijn dochter laat alles meteen vallen zodra ze de nieuwe Penny op de deurmat vind. Meteen duikt ze met haar neus in de Penny om alle verhalen te lezen en alles in zich op te nemen.
Joke
Best ok
Lysanne
De Penny is een leuk en leerzaam tijdschrift. Onze dochter leest de Penny erg graag. Regelmatig zitten er leuke cadeautjes bij. Het is steeds weer een verrassing, super leuk!
Fien Meersman
Penny is het allerleukste magazine voor paarden-freaks zoals ik... Om de 2 weken is woensdag een echte feestdag! Dan kijk ik uit naar het vervolg van de strips, de paardenpraat, de wedstrijden, de...Penny is het allerleukste magazine voor paarden-freaks zoals ik... Om de 2 weken is woensdag een echte feestdag! Dan kijk ik uit naar het vervolg van de strips, de paardenpraat, de wedstrijden, de kadootjes,...
Fien Pronk
Leuk, grappig en leerzaam blad. Ik.kijk er iedere keer naar uit om hem te ontvangen. Als hij soms een dag te laat is met de post, vind ik dit erg jammer. Ik lees de Penny vaak ik 1x helemaal...Leuk, grappig en leerzaam blad. Ik.kijk er iedere keer naar uit om hem te ontvangen. Als hij soms een dag te laat is met de post, vind ik dit erg jammer. Ik lees de Penny vaak ik 1x helemaal uit!.