Ik vind Penny heel erg leuk en ik zal het zeker aanbevelen. Het leukste eraan vind ik de Quiz
Linda
Heel leuk tijdschrift met een hoop leuke extraatjes.. mijn dochter springt elke keer weer een gat in de lucht als de Penny op de mat valt!!
Stephan Kern
Het blad wordt van voor naar achter uitgelezen. Of van achter naar voor. Rakker op de achterkant is een favoriet. De kamer van mijn dochter hangt inmiddels vol met paardenposters die uit de Penny...Het blad wordt van voor naar achter uitgelezen. Of van achter naar voor. Rakker op de achterkant is een favoriet. De kamer van mijn dochter hangt inmiddels vol met paardenposters die uit de Penny komen. Laatst zat er een standbal als extra bij het blad, heel leuk! Toen we abonnee werden kregen we ook een prachtig welkomstgeschenk. De badhanddoek met veulen is haar mooiste onderdeel, maar de seizoensdoeboeken zijn ook heel leuk!
De Weirdt Lynn
Het enige magazine dat mijn dochter aan het lezen zet! Penny boven Ipad!
Kim en Lynn
Het is een leuk en tof blad om te lezen! Door het lezen van het magazin komt mijn dochter meer te weten over de verschillende rassen. De strips worden op een leuke manier vertelt en beschreven. Het is een leuk en tof blad om te lezen! Door het lezen van het magazin komt mijn dochter meer te weten over de verschillende rassen. De strips worden op een leuke manier vertelt en beschreven. Het welkomstpakket was zeer uitgebreid en een leuke start voor 2 jaar leesplezier!!!
Maély Joosten
Ik vind de Penny heel leuk. Ik heb een hele leuke kadootjes box gekregen. De plaatjes van de Penny vind ik heel leuk en ook de kadootjes bij de Penny. Ik lees de Penny op mijn kamer, en ook voor het...Ik vind de Penny heel leuk. Ik heb een hele leuke kadootjes box gekregen. De plaatjes van de Penny vind ik heel leuk en ook de kadootjes bij de Penny. Ik lees de Penny op mijn kamer, en ook voor het slapen gaan, dan wordt Mana boos
Yuna Joosten
Ik vind Penny heel erg leuk. Ik vind de kadootjes leuk die erbij zitten. Het boek lees ik ook de strips en verhalen zijn super. Winacties ben ik gek op. De bixieboekjes zijj ook leuk
Benthe Kessen
Mijn dochtertje kijkt iedere keer weer uit naar de penny. Alles valt in de
Brouwer
Mijn dochter krijgt nu al een paar maanden de penny en vind het geweldig. Ook als er wat mis gaat word het snel opgelost.
Judith Konijnenburg
Ik vindt het een mooi blad alleen jammer dat er vloeken in staan, dat zou ik graag anders willen zien