Heel leuk en mooi blad, staat heel veel in en fijn om te lezen!
Luna Pas
Mijn kleindochter is erg blij met het penny abonnement ze leest met heel veel plezier het blad en kijkt elke keer vol verwachting weer uit naar de nieuwe penny . Zo mooi om je kleinkind hiervan...Mijn kleindochter is erg blij met het penny abonnement ze leest met heel veel plezier het blad en kijkt elke keer vol verwachting weer uit naar de nieuwe penny . Zo mooi om je kleinkind hiervan te zien genieten
Jolanda offermans
Geweldig
Reactie Penny:
Bedankt voor je review! 🤗
Roolvink
Onze dochter leest elke keer met veel plezier de Penny, en ook de leuke goodies die er vaak bij zitten vallen goed in de smaak.
Wendy Stuik-van der Veen en Emma Walvius
Ik had het vroeger als kind en nu mijn dochter en nog lees ik het blad mee. Leuk, informatief, grappig en leerzaam.
den Dulk
Mijn kleindochter is er ontzettend blij mee, en is hierdoor aan het lezen gegaan!
Jade Van holst
Mijn dochter vind de penny geweldig als deze binnenkomt met de post begint ze gelijk met kijken en lezen. Alle penny’s bewaard ze netjes op volgorde
Cynthia salm
Sinds een paar maanden het penny abonnement en mijn dochter vind het super. We lezen samen de leuke verhalen (dochter is 4 jaar dus ik lees gezellig alles voor) en ze kijkt iedere keer uit naar het...Sinds een paar maanden het penny abonnement en mijn dochter vind het super. We lezen samen de leuke verhalen (dochter is 4 jaar dus ik lees gezellig alles voor) en ze kijkt iedere keer uit naar het nieuwe boekje.