Penny

Ingrid Vermulm

Een hele goede ervaring . Las vroeger als kind zijnde de penny en nu als oma weer lid geworden en geef ze door aan mijn kleindochters

Ilona

Leuk, gezellig leerzaam

Mertens Annemie

Ik had mijn kleinkind als nieuwjaarsgeschenk een Penny abonnement voor 1 jaar gegeven. Dit jaar wou ze het heel graag opnieuw. Ik heb nu een 2 jarig abonnement gegeven, want daar hoorde een enorme... Ik had mijn kleinkind als nieuwjaarsgeschenk een Penny abonnement voor 1 jaar gegeven. Dit jaar wou ze het heel graag opnieuw. Ik heb nu een 2 jarig abonnement gegeven, want daar hoorde een enorme doos vol verrassingen bij....superblij was ze met dit extra geschenk. En nog steeds begint ze maandag om de 14 dagen al te zeggen....woensdag is mijn nieuwe Penny er!!!!

Reactie Penny:

Wat super leuk om te lezen! Wij wensen haar nog heel veel plezier met Penny!

Jacquelien

Wat een fijn en informatief blad boordevol leuke verhalen en posters en niet te vergeten alle goodies die erbij zitten. Mijn dochter houdt de brievenbus strak in de gaten

Hester Wiersma

Ik vind de penny een erg leuk tijdschrift om telezen een abonnement

Mira

Mijn dochters hebben een abonnement gekregen voor hun verjaardag en dat was een hele goede keuze! Ze worden 2 x p maand verrast met een Penny en elke keer weer is het een feest voor ze! Een beter... Mijn dochters hebben een abonnement gekregen voor hun verjaardag en dat was een hele goede keuze! Ze worden 2 x p maand verrast met een Penny en elke keer weer is het een feest voor ze! Een beter verjaardags cadeau is niet! In plaats van dat ze op 1 dag blij zijn met hun cadeau, zijn ze nu een jaar lang 2x p maand zo blij als een kind met hun nieuwe Penny!!

Leonie Van Schoors

Zeer leuk magazine voor jonge meisjes. Stimulans tot lezen!

Lisa Boertje

Heel leuk blad!

J &I

Heerlijk magazine voor jonge (en oude;-)) paardengekken!