Penny

Nele Bockaert

Eens om de 2 weken wordt extra uitgekeken naar de postbode. Rakker is grote favoriet en ook de oudere nichtjes lezen nog graag de Penny-nummers.

Reactie Penny:

Hihi, leuk om te lezen! 🐴💜

Kelly van de Wetering

Mijn dochter vind het heel erg leuk om de penny te lezen! Elke 2 weken een feestje in de brievenbus

Reactie Penny:

Wat fantastisch om te horen dat jouw dochter Penny zo leuk vindt! 🐴

Linda

Een leuk en gevarieerd tijdschrift voor meiden die van paarden houden. Met leuke artikelen en prachtige posters om je kamer de versieren. En bij elke uitgave een leuke gadget.

Reactie Penny:

Wat een geweldig compliment, bedankt! 🐴

Yenthe de Jong

Yenthe vindt de penny helemaal geweldig ze is een echte paarden fan en met haar 7 jaar is dit een heel mooi blad om te lezen waar zij geïnteresseerd in is blad staat altijd vol met hele leuke dingen... Yenthe vindt de penny helemaal geweldig ze is een echte paarden fan en met haar 7 jaar is dit een heel mooi blad om te lezen waar zij geïnteresseerd in is blad staat altijd vol met hele leuke dingen en ze kan ook nooit wachten tot de nieuwe in de bus ligt

Wat leuk om te lezen! Wij wensen haar veel plezier met Penny! 🐴

Marianne

Super fijne boekjes

Bedankt voor je review! 🤗

Emily Posthuma

Leuk meidenblad, stripjes zijn leuk, vooral op de achterkant. Extra leuk als er meerdere posters inzitten, of een klein cadeautje.
De tekeningen enzo sla ik over, daar kijk ik alleen even snel...
De tekeningen enzo sla ik over, daar kijk ik alleen even snel de plaatjes.

Hihi, leuk om te lezen! Veel plezier met Penny! 🐴💜

Sterre Ritman

Ik vind het een superleuk blad want ik ben gek op paarden!

Hihi, leuk om te lezen! Veel plezier met Penny! 🐴💜

Keira graumenz