Penny

Lauren van Olst

Mijn dochter is nog maar 6 maar al echt een paardenmeisje. Ze vindt het echt een feest als de Penny op de mat ligt. Ze vindt het erg leuk om de mooie plaatjes/posters te bekijken en heeft net leren... Mijn dochter is nog maar 6 maar al echt een paardenmeisje. Ze vindt het echt een feest als de Penny op de mat ligt. Ze vindt het erg leuk om de mooie plaatjes/posters te bekijken en heeft net leren lezen, waardoor ze nu goed kan oefenen met de stripverhaaltjes.

Lezen met Penny! Bedankt voor je review! 📚

Mila

Heel leuk voor de jonge paarden lief hebbers

Wat geweldig om te horen. Super veel leesplezier! ❤️

J veurink

Ontzettend veel leesplezier en je krijgt er ook posters bij!

Bedankt! 💝

Tessa Aernaut

Zeer goede ervaring! dochter en zoon kijken telkens uit naar de nieuwe magazine.

Reactie Penny:

Wij wensen jullie paardenfans ontzettend veel leesplezier! 🐴

Britny Van laenen

Super goed ben blij dat ik dit abonnementje heb genomen voor men kleine meisje ze is echt een grote paardenfan en ze is elke keer heel blij als er een magazine aankomt altijd netjes geleverd echt... Super goed ben blij dat ik dit abonnementje heb genomen voor men kleine meisje ze is echt een grote paardenfan en ze is elke keer heel blij als er een magazine aankomt altijd netjes geleverd echt een aanrader

Reactie Penny:

Fijn! Bedankt voor je reactie!

Yentl

Wij zijn bij Penny sinds enkele maanden en kunnen dit jongeren magazine zeker aanraden, ook het welkomstpakket is heel leuk er zat een mooie bedovertrek bij die ze geweldig vinden en elke keer weer... Wij zijn bij Penny sinds enkele maanden en kunnen dit jongeren magazine zeker aanraden, ook het welkomstpakket is heel leuk er zat een mooie bedovertrek bij die ze geweldig vinden en elke keer weer , kijken de dochters uit naar het nieuwe exemplaar in de bus :) Er zitten ook heel veel mooie posters in de boekjes, zeker een aanrader voor de paardenliefhebbers....

Reactie Penny:

Iedereen op de redactie werd ook helemaal blij van jullie review 😁

S. Van Dalen

Mijn dochter is elke keer weer erg enthousiast wanneer er een Penny op de mat ligt.

Bedankt voor je review!

Isis

SUPERLEUK IK BEN ZO’N FAN VAN DE PENNY

Reactie Penny:

Dank je wel voor de enthousiaste berichtje Isis!

SP

Waardeloze abonnementen service

Reactie Penny:

Bedankt voor je review. Als het goed is, is er contact met je opgenomen. 😉💖

Zuske

Leuk en leerzaam