Penny

Saskia

Heel leuk

๐Ÿ’œ๐ŸŽ

Naomi Brinkman

Ik vind het echt een superleuk tijdschrift met hele leuke strips. Ik ben er heel blij mee!

Dank je wel Naomi! ๐Ÿฆ„

lena

Fantastisch

Dank je wel Lena! ๐Ÿ’

Lie

Leuk blad!

Dank je Lie ๐Ÿ’–

Denise

Super leuk blad over paarden .ook veel dingen die je kunt leren over paarden .wij zijn fan .

Leuk! Een echte Penny fan! Bedankt voor je review! ๐Ÿค—

Yfke Drost

De Penny is super leuk, want er staan hele leuke strips in. En soms staat er ook een knutsel opdracht in.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen je heel veel plezier met Penny ๐Ÿด

Edme veth

Penny is een leuk blad zelfs voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen. Leuke spelletjes, posters, raadsels. Af en toe een leuke verassing er bij. Mijn dochter kijkt er iedere keer weer naar uit.... Penny is een leuk blad zelfs voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen. Leuke spelletjes, posters, raadsels. Af en toe een leuke verassing er bij. Mijn dochter kijkt er iedere keer weer naar uit. Ook leuk om een abonnement cadeau te geven!

Super dat Penny daarbij kan helpen! Bedankt voor je review! ๐Ÿ’

J v rhenen

Voor een echte paarden liefhebber is de Penny natuurlijk super leuk! Ze kijkt er elke keer weer naar uit dat er een nieuwe Penny op de deurmat ligt.

Wat leuk om te lezen ๐Ÿ’–

Boer

Mijn dochter heeft een Penny abonnement voor haar verjaardag gevraagd. Het is werkelijk waar een top cadeau waar ze nog altijd heel blij mee is. Iedere 2 weken een nieuwe Penny op de mat, echt super... Mijn dochter heeft een Penny abonnement voor haar verjaardag gevraagd. Het is werkelijk waar een top cadeau waar ze nog altijd heel blij mee is. Iedere 2 weken een nieuwe Penny op de mat, echt super leuk! Af en toe ook nog een leuke kleinigheid erbij. Nog geen spijt van gehad.

Wat geweldig om te horen. Super veel leesplezier voor de paardenfan! โค๏ธ๐Ÿฆ„