Penny

Linne

Super leuk welkoms cadeau! Ik ben heel blij met het tijdschrift, elke keer weer een verassing wat er door de deur ligt.

Wat geweldig om te horen. Super veel leesplezier! ❤️

Puur geluk op de deurmat!

Wij zijn erg blij met de Penny! Ons meisje is echt een paardenmeisje en op deze manier kan ze er nog wat van leren door samen het tijdschrift door te lezen. Om de 2 weken puur geluk op de deurmat!

Reactie Penny:

Wauw! Puur geluk op de deurmat! Iedereen op de redactie werd ook helemaal blij van jullie review 😁

Britt cras

Ik had het tijdschrift ook als kind en het is leuk om te zien dat mijn dochter er nu even hard naar uitkijkt tegen tot Penny in de brievenbus beland!

Reactie Penny:

Superleuk! Een oude en een nieuwe Penny fan! Dank je wel voor je mooie review en het delen van de mooie herinnering 🐎

Babette Lefere

Leuk

🦄

Astrid van Noord

Elke keer weer volop leesplezier als ie op de mat valt!

Lezen met Penny! Bedankt voor je review! 📚

J. Zomer

Erg leuk om te lezen en ook de vele attenties die je bij het abbonement krijgt. Ook tussendoortjes. Mijn dochter is er erg blij mee.

Lezen met Penny! Bedankt voor je review! 🐴

Maria

Mijn zus had al lange tijd een abonnement, zo'n 4 jaar. Daarna was het afgelopen en nam ik een abonnement. Die heb ik nu 4 jaar. Het is een gezellig blad met elke keer weer leuke strips. En om de... Mijn zus had al lange tijd een abonnement, zo'n 4 jaar. Daarna was het afgelopen en nam ik een abonnement. Die heb ik nu 4 jaar. Het is een gezellig blad met elke keer weer leuke strips. En om de andere penny zit er een leuke verrassing bij! Ik raad het zeker aan om een abonnement te nemen. En ald je een abonnement neemt krijg je ook nog eens een groot pakket!

Dank je wel Maria!

Denize de jong

Ja ik ben lid geworden van penny en kreeg de verassingsbox helaas zaten hier ook oude boekjes in van vorig jaar 2022.
Als je klanten wild verwelkomen moet je ze ook de boekjes geven van dit...
Als je klanten wild verwelkomen moet je ze ook de boekjes geven van dit jaar en niet van vorig jaar.
Verder ben ik te vreden met de penny altijd al leuke tijdschriften gevonden.

Bedankt voor je review! 💗

Liv van den Berg

Ik vind Penny heel leuk omdat er allemaal leuke dingen leer over paarden. En leuke paardenstrips om te lezen.

Bedankt voor je review 🐴

Madelene Kwakman