Penny

Chloë Jongejan

Ik vind de Penny heel leuk. De strip Spetter vind ik altijd extra leuk.

Reactie Penny:

Dank je wel! Spetter is ook echt heel erg leuk!

Sophie Mielnik

Ik verheug mij altijd als ik Penny weer in de brievenbus zie. Ik vind de strips zo leuk en lach om de grappen. Tussen de middag kijk ik geen iPad meer maar lees ik Penny. Lieve groetjes van Sophie.

Dank je wel Sophie! Heel goed dat je lekker aan het lezen bent in Penny! 🐴

Suzanne

Niet alleen is de penny een mega leuk blad voor jong en oud, daar in tegen hebben ze ook nog eens een geweldige klantenservice!

Reactie Penny:

Dank je wel voor het compliment! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

Monique

Dochter is elke keer ontzettend blij met t magazine en de welkomstcadeaubox! Heel leuk 🤩 🐴

Bedankt voor je review! 🤗

Oma van noah

Ik heb de penny cadeau gedaan aan mijn kleindochter ze is er heel enthousiast over ze is dan ook een echt paarde meisje en helpt haar beter te gaan lezen dus op alle vlakken een groot succes

Lezen met Penny! Bedankt voor je review! 📚

Ruya busink

Super goede ervaring ! Altijd optijd in de bus.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen je heel veel plezier met Penny 🐴

Marloes en emmmelie

Leuk blad, wat mijn paardengekke dochter graag leest! Ook de presentjes die soms bij het blad zitten, vindt mijn dochter geweldig! Elke 2 weken weer enthousiast als t blad op de mat ligt.

Fijn! Bedankt voor het delen van je review! 🦄

Nikky jansen

Geweldig leuk blad

Bedankt voor je review.

Ramona schipper

Dochter ligt zo beetje op de deurmat te wachten op haar nieuwe Penny. Ze kijkt er heerlijk naar uit

Heerlijk! Bedankt voor je reactie. 💖

L&J

Penny vult de passie voor paarden perfect aan met leuke weetjes, verhalen en foto's. Dochter is er weg van.

Reactie Penny:

Wij wensen jullie paardenfan ontzettend veel leesplezier! 🐴