Penny

Vayèn Duijvestijn

Onwijs leuk en leerzaam tijdschrift! Vol leuke verhalen en uitleg. En bij een aanmelding ook nog eens een geweldig leuke verassingsbox vol leuke spullen! Ons meisje is helemaal gelukkig ermee Onwijs leuk en leerzaam tijdschrift! Vol leuke verhalen en uitleg. En bij een aanmelding ook nog eens een geweldig leuke verassingsbox vol leuke spullen! Ons meisje is helemaal gelukkig ermee

Vera & Vayèn

Reactie Penny:

Hartstikke bedankt voor je review! 😉

marit

Geweldig leuk en intresant

Wat leuk om te lezen 💖

Lotus nederstigt

Super leuk tijdschrift met prachtige posters

Reactie Penny:

Hartelijk bedankt voor je review! Wij wensen jouw dochter ontzettend veel plezier 🦄

Caila Bakker

Ik ben heel blij met penny. Het is een super leuk tijdschrift. Veel leuke verhaaltjes staan erin. En quizzen. Echt heel erg leuk. Ook het kado dat ik kreeg omdat ik lid werd was heel leuk. Echt een... Ik ben heel blij met penny. Het is een super leuk tijdschrift. Veel leuke verhaaltjes staan erin. En quizzen. Echt heel erg leuk. Ook het kado dat ik kreeg omdat ik lid werd was heel leuk. Echt een mega groot pakket. Super blij mee.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

Lieke van der Hamsvoort

Karlijn is super blij als de Penny op de deurmat ligt. Sinds ze de Penny heeft leest ze ook veel meer. Ze kan zo een hele middag in de hangmat liggen lezen.

Lezen met Penny is leuk! Bedankt voor je review! 📚

Marleen van de Ridder

Mijn dochter heeft nu een paar weken een abonnement en ze is er dolblij mee.
Ze kan niet wachten tot de nieuwe weer op de mat valt, echt een top cadeau voor haar verjaardag.

Reactie Penny:

Dat vinden wij leuk om te lezen! Bedankt voor je review. 🐴

Noëlle Huizinga

Helemaal geweldig! Mijn dochter is er helemaal weg van! Elke keer als er een nieuwe penny in de brievenbus zit kan ze niet wachten om te kijken wat voor leuks en leerzaams er weer in staat!

Fijn dat Penny hieraan kan bijdragen. Bedankt voor het delen! 🐴🐎

N luijnenburg

Zeer leuk blad

💜🐎

Oma

Ik heb een abonnement genomen om cadeau te doen aan onze kleindochter op haar verjaardag. Ik heb er nadrukkelijk bij gezet dat het welkomscadeau dus naar mijn adres gestuurd moest worden. Met de... Ik heb een abonnement genomen om cadeau te doen aan onze kleindochter op haar verjaardag. Ik heb er nadrukkelijk bij gezet dat het welkomscadeau dus naar mijn adres gestuurd moest worden. Met de bedoeling het op haar verjaardag te geven samen met de mededeling dat er een abonnement aanvast zit. Jammer helaas. Twee dagen later ( ruim voor haar verjaardag) is het welkomscadeau al naar haar huisadres gestuurd en was de verrasing bedorven.
Onze kleindochter zelf is wel enthousiast over het blad zelf en leest het graag.

Reactie Penny:

Bedankt voor je review! Het welkomstkado wordt inderdaad heel snel verzonden. Via de track en trace link die je ontvangt, kan het pakket wel op een ander adres, buren of pakketpunt afgeleverd worden... Bedankt voor je review! Het welkomstkado wordt inderdaad heel snel verzonden. Via de track en trace link die je ontvangt, kan het pakket wel op een ander adres, buren of pakketpunt afgeleverd worden 😉

Fien

Ik vind Penny heel leuk om te lezen.

Reactie Penny:

Bedankt voor je review Fien!