Penny

Maarten

Mijn dochter vind de verhalen afwisselend, leuk. Ze lopen altijd goed af en dat vind ze fijn.

Reactie Penny:

Dat vinden wij leuk om te lezen! Bedankt voor je review. 🐴

Delgoffe Claire

Mijn kleindochter kijkt om de 14d zo uit naar haar geliefd tijdschrift . Een verjaardagscadeau dat zoveel vreugde brengt !

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

Rothuizen

Hoi hoi ik ben sinette ik heb vroegen altijd de penny gelezen en vondt het altijd heel er mooi nu ben ik op leeftijd en ben ik weer lid geworden omdat mijn nichtje gek op paarden is en zij het... Hoi hoi ik ben sinette ik heb vroegen altijd de penny gelezen en vondt het altijd heel er mooi nu ben ik op leeftijd en ben ik weer lid geworden omdat mijn nichtje gek op paarden is en zij het helemaal geweldig vindt dat ik lid ben geworden voor haar 🐎🐎🐎

Reactie Penny:

Superleuk! Een oude en een nieuwe Penny fan! Dank je wel voor je mooie review en het delen van de mooie herinnering πŸŽπŸ’–

Suus en Emma

Heel leuk!!

Geniet ervan 🐎

Cato van Amstel

Fijn tijdschrift! Leuke kadootjes.

Reactie Penny:

Hihi, wat leuk om te lezen πŸ’–

Kelly kuijpers

Hartikke goed optijd met het tijdschrift en altijd leuk

Reactie Penny:

Wij wensen jullie paardenfan ontzettend veel leesplezier! 🐴

Lilian Hagen

Onze dochter is dol op de Penny. Ze leest hem van voor tot achter en andersom. Het is al jaar na jaar het cadeau wat ze voor haar verjaardag wil.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen je heel veel plezier met Penny 🐴

Cathy Heurter

Heel erg leuk voor paarden meisjes, ben nu 39 en las hem vroeger ook al
Leuke verhalen weetjes en posters

Reactie Penny:

Wat een leuk moeder-dochter moment! Wij wensen jouw dochter veel leesplezier πŸ’–

Greet.

Mijn kleinkind vind het een heel mooi blad gegeven aan haar voor haar rapport.

Fijn dat Penny hieraan kan bijdragen. Bedankt voor het delen! 🐴🐎

A de goeij

Super Leuk tijdschrift! Dochter leest graag en de kleine cadeautjes erbij zijn super!

Reactie Penny:

Super dat Penny daarbij kan helpen! Bedankt voor je review! πŸ€—