Penny

C Zuijderwijk

Heel leuk blad. Elke keer weer een feestje als deze is bezorgd.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

Mediazcriado@hotmail.com

Mijn dochter leest de Penny nu twee jaar en is beleefd er heel veel plezier aan. Er zit heel
vaak een leuk aardigheidje bij super leuk!

Reactie Penny:

Wat leuk om te lezen 💖 Bedankt voor je reactie!

Mariëlle

Super blad. Veel leuke informatie,posters en weetjes.
Elke keer weer een verrassing wat er nu in zal staan.

Reactie Penny:

Hartelijk bedankt voor je review! Wij wensen jouw paardengek ontzettend veel plezier 🦄

Houkes

Ons meisje is een paarden meisje
En zo super blij met de Penny wacht ook elke keer weer op de Penny ,neemt ze hem mee naar school om te lezen

Dank je wel voor je review. Fijn te lezen . 🦄

Patricia Schuring

Super leuk blad

Dank je wel Patricia! 💖

Dianne Louisse

Erg leuk blad voor m'n dochter. Maar we betreuren het dat er soms (bastaard)vloeken in staan. Daarom overwegen we om het abonnement op te zeggen.

Reactie Penny:

Bedankt voor uw review! We hebben contact met je opgenomen per e-mail!

Noémy Bottemanne is onze kleindochter. Gea Kardol de oma

Onze kleindochter is zo gelukkig met Penny, dat ze alles bewaard in de doos die ze als welkomst geschenk heeft gekregen. En wat is ze blij als de Penny weer in de brievenbus zit, dan sluit ze zich... Onze kleindochter is zo gelukkig met Penny, dat ze alles bewaard in de doos die ze als welkomst geschenk heeft gekregen. En wat is ze blij als de Penny weer in de brievenbus zit, dan sluit ze zich af op haar kamer om het blad te lezen.

Reactie Penny:

Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat Penny een momentje voor jezelf geeft aan Noémy ! 🐴💖

Danielle Ottenstein

Mijn dochter van 9 jaar is lid van de penny en elke keer kijkt ze uit naar het nieuwe blad wat weer binnen komt, ze leest dit dan met haar buurmeisje want zoals zij het mooi zegt het buurmeisje... Mijn dochter van 9 jaar is lid van de penny en elke keer kijkt ze uit naar het nieuwe blad wat weer binnen komt, ze leest dit dan met haar buurmeisje want zoals zij het mooi zegt het buurmeisje heeft hem niet en delen vind ik veel leuker en dan zitten ze weer gezellig een middagje samen de penny te lezen...

Bedankt voor je review. Leuk dat ze Penny kan delen met het buurmeisje! 💜🐎

Fenna

Fenna is altijd happy als penny weer om de duurmat valt.. ze vraagt ook steeds vaker of ik ook de pakketen er bij kan halen..

Reactie Penny:

Dank je wel voor je review! Dat vinden wij natuurlijk wel leuk om te horen! Een echte paardengek 🐎

Aylin Karal

Ik vind Penny heel leuk en spannend en ik ben heel blij met Penny. Als paardenliefhebber kom ik aan mij trekken en ik kan niet wachten tot de volgende nummer.

Wat geweldig om te horen. Super veel leesplezier! ❤️