Penny

Chantal Littel

Wij worden erg blij van de Penny.
Niet alleen wanneer de Penny door onze brievenbus valt is het een feestje, ook de leuke aanbiedingen in de Penny webshop.
Wij hebben gekozen het...
Wij worden erg blij van de Penny.
Wij hebben gekozen het verassingspakket bij het abonnement te kiezen, dat was een hele goede keuze. Het pakket zat vol met paarden spulletjes waar onze dochter ontzettend gelukkig van werd, daarnaast was het pakket ook erg snel in huis (heel fijn, want wachten voor een verassingspakket duurt al vanaf de eerste minuut lang)
Wij hebben nu het zomerpakket aangeschaft. De glitters en paarden op en in het opblaasbare waterspeelgoed geven de producten het sfeertje waar onze dochter dol op is.

Ik ben bang dat ons huis de komende jaren nog flink verpennyt wordt!

Reactie Penny:

Jeej. Meer Penny in huis! Dat vinden wij echt superleuk!
Wij wensen jullie Penny paardenfan ontzettend veel leesplezier! 🐴

Lotte

20 jaar geleden las ik de penny zelf, nu maak ik mijn dochter van 7 er erg blij mee! Ze vind de verhalen heerlijk om te lezen. Ze kreeg een crafty pony bij haar abonnement en ook daar is ze gek mee.

Reactie Penny:

Wat een leuk moeder-dochter moment! Wij wensen jouw dochter veel leesplezier 💖

Renaysha Abdul

Ik ben helemaal gek op paarden en ben zo vaak op manege.
Er zit altijd een mooie poster in en leuke verhalen

Dank voor je bericht! 💖

Wendy van den Brink

Mijn ervaring met Penny is super! Goede service en een ontzettend blij pony meisje iedere keer als het blad weer in de bus valt.! Daarnaast ook nog super leuke cadeautjes eens in de zoveel tijd!... Mijn ervaring met Penny is super! Goede service en een ontzettend blij pony meisje iedere keer als het blad weer in de bus valt.! Daarnaast ook nog super leuke cadeautjes eens in de zoveel tijd! Daarnaast heerlijk nostalgische.. ik was zelf ook lid 20 jaar gelden ☺️

Reactie Penny:

Superleuk! Een oude en een nieuwe Penny fan! Dank je wel voor je mooie review en het delen van de mooie herinnering 🐎

D. Santi

Super tevreden. Welkomstgeschenk werd binnen een paar dagen thuis bezorgd. Dochter is superblij.

Bedankt voor je review 🐴

Roos van ‘t Hof

Uitstekend

🐴 💖

Denise

Onze dochter is echt superblij met haar abonnement en weet precies wanneer de volgende weer op de mat ligt.

Veel leesplezier bij Penny! 🦄

Sanne Gravekamp

Heel leuk om te ontvangen en te lezen

🐴🦄🐎

M Cornelisse

Mijn dochter weet precies wanneer de penny binnen moet komen. Ze gaat meteen enthousiast lezen en de puzzels voor het prijzenfestival worden meteen gemaakt. Alle penny's worden bewaard en meerdere... Mijn dochter weet precies wanneer de penny binnen moet komen. Ze gaat meteen enthousiast lezen en de puzzels voor het prijzenfestival worden meteen gemaakt. Alle penny's worden bewaard en meerdere keren gelezen.
Wel jammer dat de abonnementen zo duur aan het worden zijn.

Reactie Penny:

Wij wensen jullie paardenfan ontzettend veel leesplezier! 🐴

elianne

Penny is de best blad voor paarden lief hebbers zelf mij mama had hem vroeg en we lezen hem met het hele gezin het liefst zou ik elke week wel een blad willen

Wat leuk! Een oude en een nieuwe Penny fan! Dank je wel voor je berichtje🐎