Penny

Levi

Het zijn heelen leuken verhaal en het is altijd spannend of grappig het is voor jong en oud

Wat leuk om te lezen 🦄

Sanne Krijnen

Mijn dochter heeft een abonnement op de Penny en leest hem van voor naar achter en weer terug. Als paardenliefhebster is dit blad natuurlijk volledig aan haar besteed.

Reactie Penny:

Hartelijk bedankt voor je review! Wij wensen jouw dochter ontzettend veel plezier 🦄

Daniëlle

Wat een ontzettend leuk blad! Mijn dochter vraagt elke vrijdag of er al een nieuwe is.

Wat leuk om te lezen! Heel veel plezier met Penny 🐴

Corry

Mijn abonnement op Penny was een goede keuze; veel leuke kado’s en elke keer een leuk blad met mooie foto’s.
En wat mijn papa en mama zo leuk vonden was dat alles goed en netjes geregeld is.

Wat geweldig om te horen. Super veel leesplezier! ❤️

Samantha

Penny is heel erg leuk en elke keer weer een feestje als het nieuwe nr in de bus ligt.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

S. Gutteling

Mijn dochter vind het een heel leuk blad om te lezen, ze kijkt iedere keer weer uit naar de volgende.

Reactie Penny:

Wij wensen jullie dochter ontzettend veel leesplezier! 🐴

Douw van der Krap Potters

Mijn dochter vindt het een heel leuk blad, omdat het mooie plaatjes, heeft grappige verhalen bevat en leerzaam is!

Wat leuk om te lezen! 💖

J.C.C. Cuypers

Zeer vriendelijk personeel. Mocht er een probleem zijn, dan wordt deze gelijk aangepakt en opgelost.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie heel veel plezier met Penny 🐴

Daniëlle

Penny een super leuk en leerzaam blad voor mijn paardenmeisje.
Dit is al ons 2de abonnement op de penny en nog net zo tevreden als altijd.
Leuke verhaaltjes maar ook hele interessante...
Penny een super leuk en leerzaam blad voor mijn paardenmeisje.
Dit is al ons 2de abonnement op de penny en nog net zo tevreden als altijd.
Leuke verhaaltjes maar ook hele interessante leerpunten erin.
Zeker de moeite waard en niet eens zo duur.
En als er toch iets is of je hebt vragen wordt je altijd vriendelijk geholpen bij de klantenservice.
Bvb een boekje die door een foutje van de post niet is gekomen ... geen probleem even bellen en er word direct een nieuwe verstuurd. Bedankt penny 🥰

Bedankt voor uw review! 🐴

Verhaeghe Lotte