Penny

Lieke Waenink

Heel leuk altijd als hij in de brievenbus ligt ga ik gelijk lezen. Mijn mama vind paardrijden veel geld en daarom heel blij met penny

Reactie Penny:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen je heel veel plezier met Penny 🐴

Leonie

Makkelijk om een abonnement af te sluiten en leuke inhoud voor onze dochters van 7 en 8

Simone Bomas

Lees en leer plezier aan de Penny! Gevarieerd blad voor meiden en jongens die gek zijn op paarden.

Kim

Onze dochter (nu 9 jaar) was vorig jaar super blij met haar Penny abonnement voor haar verjaardag en dit jaar nogmaals gekregen en weer helemaal blij! Als een echt paardenmeisje is de Penny geweldig... Onze dochter (nu 9 jaar) was vorig jaar super blij met haar Penny abonnement voor haar verjaardag en dit jaar nogmaals gekregen en weer helemaal blij! Als een echt paardenmeisje is de Penny geweldig maar het bevordert daarnaast ook het lezen! Zeker een aanrader!

Suzan

Mijn dochter kijkt er elke keer naar uit tot hij op de mat valt!

Loutje

Heel erg blij als deze in de bus ligt

Vandendriessche ilse

Heel ,leuk boekje de dochter is er blij mee

Van Hoof Marie

Mijn dochter is er verzot op! Ze neemt de boekjes overal mee naartoe. Heerlijk om te zien!

LKoolhoven

Zodra de Penny op de deurmat valt is het Feest,... een paardenfeest welteverstaan. Mijn dochter van 7 is dan dagen zoet met het uitpluizen van het blad en kijkt daarna reikhalzend uit naar de... Zodra de Penny op de deurmat valt is het Feest,... een paardenfeest welteverstaan. Mijn dochter van 7 is dan dagen zoet met het uitpluizen van het blad en kijkt daarna reikhalzend uit naar de volgende editie!

Judith

Mijn dochter is superblij met de Penny. Ik had vroeger zelf ook een abonnement en het is en blijft gewoon een heel leuk blad voor paarden meiden en jongens.

Als ik iets zou moeten...

Als ik iets zou moeten aanmerken, zou het meer gaan over dat je niet rechtstreeks via Penny dingen kunt wijzigen, maar via Aboland. Dit geeft wat onduidelijkheid soms, maar als je ze belt, wordt je vervolgens prima geholpen!