Penny

Anouk Onink

Veel leesplezier voor jong en oud 😉

Jolina

Penny is een erg leuk magazine voor jonge ponygekken. Het staat boordevol met strips, weetjes, prijsvragen en er zitten mooie posters in. Daarnaast zit er ook nog heel regelmatig een leuke gift bij... Penny is een erg leuk magazine voor jonge ponygekken. Het staat boordevol met strips, weetjes, prijsvragen en er zitten mooie posters in. Daarnaast zit er ook nog heel regelmatig een leuke gift bij het blad, dus hier in huis zijn de meiden blij! En met de Crafty Pony als welkomstgeschenk kon het helemaal niet meer stuk.

Ilse

Leuke tijdschriften

Lynn

Leuk! Ik kan nooit wachten tot de nieuwe Penny er is.

nancy

Zo leuk en begripvol gewoon prima

Kim Bakker

Mijn dochter (6) zeurde allang om de Penny. Ik was sceptisch en dacht die belande natuurlijk weer in de kast. Maar dat is het zeker niet! Ze pakt hem er regelmatig bij, het helpt met leren lezen... Mijn dochter (6) zeurde allang om de Penny. Ik was sceptisch en dacht die belande natuurlijk weer in de kast. Maar dat is het zeker niet! Ze pakt hem er regelmatig bij, het helpt met leren lezen omdat ze iets leest wat haar interesseert. De cadeautjes die er af en toe bij zitten vallen ook goed in de smaak.

Het is dus een leerzaam succes voor onze dochter.

Xandra

Geweldig leuk blad! Het wordt binnen een dag uitgelezen 😊

Erica Meier

Mijn dochter ligt nog net niet te wachten voor de brievenbus zo leuk vind ze het om de penny te lezen
En ik ook,want ik was vroeger als kind zelf ook geabonneerd op de penny
En na 30 jaar...
En ik ook,want ik was vroeger als kind zelf ook geabonneerd op de penny
En na 30 jaar blijft het nog steeds een leuk blad!

Wieberen Hoekstra

Ik heb de Penny aangeschaft voor mijn twee dochters van 7 en 8 jaar die steeds meer interesse tonen in paarden en pony’s. Mijn jongste dochter mag er graag in lezen, ze leest stropjes, en ook de... Ik heb de Penny aangeschaft voor mijn twee dochters van 7 en 8 jaar die steeds meer interesse tonen in paarden en pony’s. Mijn jongste dochter mag er graag in lezen, ze leest stropjes, en ook de kwis spelletjes vind ze erg leuk. Mijn oudste dochter, die een groot medische achtergrond heeft ligt in haar ontwikkeling achter en kan nog niet lezen. Zij vind vooral de posters erg leuk.

van der Wal

Onze dochter van 9 is iedere keer blij als de Penny in de brievenbus zit.