Goed. Spreekt aan door de kleuren en gekozen plaatjes. Leuke opdrachten tussendoor, posters, info en quiz. Leuke afwisseling. Mijn dochter vindt vooral de kleine cadeautjes ook erg leuk. Soms...Goed. Spreekt aan door de kleuren en gekozen plaatjes. Leuke opdrachten tussendoor, posters, info en quiz. Leuke afwisseling. Mijn dochter vindt vooral de kleine cadeautjes ook erg leuk. Soms wel wat moeilijke (Engelse) woorden voor mijn dochter van 7 Tijdschrift is nog net zo leuk dan vroeger (toen ik hem altijd las) Het zou nog leuk zijn om paardenevenementen, beurzen, voorstellingen, kijkdagen etc te benoemen in jullie magazine.
Nathaly van leeuwen
Heel goed
Elvira Straver
Mijn dochter is heel enthousiast. vooral over de posters en kadootjes!
Maaike en Lynn
Hopsakee, wat een onwijs leuk magazine zeg! Mijn dochter kijkt er iedere keer echt naar uit dat de magazine weer op de mat ligt te pronken :-).
Merel
Mijn dochter vindt het super leuk
Jantine Twigt
Kleindochter helemaal blij met dit mooie blad. Dertig jaar geleden lid voor de dochters en nu voor kleinkind. En nog steeds net zo leuk!
Kim
De Penny wordt veelvuldig gelezen. M'n dochter sprint op dinsdag naar huis om de nieuwe Penny in ontvangst te nemen. En haar kamer hangt vol met alle Penny posters.
Bente
Penny is een heel leuk magazine voor paardenmeisjes en -jongens. Het is ook heel leerzaam
Lynn Geers
Zo leuk!! Onze dochter van 6 pluist de gehele Penny van voor naar achteren uit, en de posters worden direct in de kamer gehangen