Ik hou van de strips en als er winacties zijn doe ik altijd mee... Ik heb olk mijn kamer vol gehangen met alle panny posters die ik heb omdat ze altijd zo leuk zijn! De quizes en de diy...Ik hou van de strips en als er winacties zijn doe ik altijd mee... Ik heb olk mijn kamer vol gehangen met alle panny posters die ik heb omdat ze altijd zo leuk zijn! De quizes en de diy dingen zijn ook zo leuk...!
Kim Jansen
Ik vind de penny super leuk hij is meestal na 3 dagen uit.
Dorien de vries
Ik kijk altijd uit naar de nieuwe Penny, naar de leuke verhalen, bijgevoegde presentjes en de leuke tips. De prijspuzzels vind ik ook leuk om te doen en hoop altijd stiekem op een prijs 🏆
Sofie Berkelaar
Super leuk
Marianne de Wild
Mijn dochter is altijd erg blij wanneer de Penny op de mat valt. Helaas is er geen mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergroot tijdschrift, waardoor het lezen van de Penny voor haar erg lastig...Mijn dochter is altijd erg blij wanneer de Penny op de mat valt. Helaas is er geen mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergroot tijdschrift, waardoor het lezen van de Penny voor haar erg lastig is. Ze is namelijk slechtziend. Het zou mooi zijn als er ook een digitale versie beschikbaar zou komen, zodat ze het kan vergroten.
K.Wijnen
Mijn dochter kijkt er elke keer erg naar uit om de Penny te ontvangen. Ze leest ze keer op keer opnieuw. En wij mogen allemaal meegenieten van de grapjes (: Kortom een echte aanrader voor...Mijn dochter kijkt er elke keer erg naar uit om de Penny te ontvangen. Ze leest ze keer op keer opnieuw. En wij mogen allemaal meegenieten van de grapjes (: Kortom een echte aanrader voor paardenmeiden!
Yyr
Het is een leuk blad met elke x leuke verhalen, puzzels en posters enz.
Marieke ter Haar
Mijn dochter is helemaal door het dolle heen als de Penny weer op de mat valt en ik begrijp haar helemaal, want ik las vroeger al de Penny als klein meisje.