Wat een leuk blad is Penny toch. Voor mijn dochter die helemaal gek van paarden is, is dit het blad wat precies bij haar past. Vroeger heb ik zelf ook een abonnement op Penny gehad en lees het nu...Wat een leuk blad is Penny toch. Voor mijn dochter die helemaal gek van paarden is, is dit het blad wat precies bij haar past. Vroeger heb ik zelf ook een abonnement op Penny gehad en lees het nu ook nog af en toe. Of lees mijn jongere dochter voor, kan nog niet zo goed zelfstandig lezen maar lees ik haar de Penny voor. Een leuk en leerzaam blad, eigenlijk voor groot en klein. We love it!!
Hanneke de Kloe
Elke 2 weken kijkt mijn dochter uit naar de Penny, zit er een leuke cadeautje bij, is er een leuke winactie. Maar het allereerste wordt de strip op de achterkant gelezen, want Rakker is haar...Elke 2 weken kijkt mijn dochter uit naar de Penny, zit er een leuke cadeautje bij, is er een leuke winactie. Maar het allereerste wordt de strip op de achterkant gelezen, want Rakker is haar favoriet. Net zo ondeugend als zij!!!
Lennart
Onze dochter zit altijd met smart te wachten op de nieuwe Penny. zolang deze nog niet binnen is blijft ze gewoon de oudere exemplaren lezen. het lijkt wel nooit te vervelen.
Evert visser
Super leuk tijdschrift!!
blije Djessie
Mijn kleindochter is iedere keer weer supper blij als de penny in de bus valt
Anouk Op het Veld
Een erg leuk blad met leuke strips en diverse verhalen. Het is altijd een genietmoment als het blad komt.
Christine
Elke keer als deze op de mat valt is mijn dochter zo blij!
Huib Wassink
Mijn kleindochter rent elke twee weken naar de brievenbus als de penny weer komt. Zij is groot fan.
Brigitte
Onze dochter van 9 rent ‘ iedere’ dinsdag naar de brievenbus en leest de Penny meestal meteen uit, zo enthousiast is ze er over!