Penny is voor mijn dochtertje die gek is van paarden ze kijkt elke keer weer uit naar de nieuwe steeds is ze heel nieuwsgierig naar wat nieuws er is staat!
Elise Boeykens
Heel leuk om 2 wekelijks een boekje te ontvangen. Zowel mama als dochter kijken er steeds naar uit!
Guusje van den Berg
Heel leuk over paarden
Geralde reijnders
Penny bevalt mijn dochter zeer goed. Ze vind het super leuk om te lezen en kijkt er maar al te graag in. Ze was ook ontzettend blij met haar welkomstcadeau. Ze stond te springen om het uit te pakken...Penny bevalt mijn dochter zeer goed. Ze vind het super leuk om te lezen en kijkt er maar al te graag in. Ze was ook ontzettend blij met haar welkomstcadeau. Ze stond te springen om het uit te pakken en wat er allemaal in zat! Ik/wij bevelen het vele anderen!
A Zwijnenburg
Het is een ontzettend leuk blad voor meisjes die gek zijn van paarden. Er zit regelmatig nog een leuk kadootje bij het tijdschrift. Mijn dochter kocht Penny eerst los maar wilde al snel een...Het is een ontzettend leuk blad voor meisjes die gek zijn van paarden. Er zit regelmatig nog een leuk kadootje bij het tijdschrift. Mijn dochter kocht Penny eerst los maar wilde al snel een abonnement. En daar heeft ze geen spijt van!
Pauline Sliggers
Super fijn tijdschrift, kijken telkens uit naar de nieuwe strip van rakker
Djalissa Bolders
Mijn dochtertje kijkt iedere x uit naar de dag dat de penny weer bezorgd word...ze vind het blad geweldig
Lenthe
Penny is superleuk! Liefs Lenthe
Ivy Harder
Penny is een super leuk en leerzaam magazine voor de echte paardenliefhebber! Mijn zusje leest de penny altijd gelijk wanneer die binnen is.