PenStore

Eg

Ik heb potloden besteld, maar ik heb ze helaas nooit ontvangen. Een mail gestuurd maar niets gehoor.

Reactie PenStore:

We hebben je mail nog dezelfde dag beantwoord, en je aangegeven dat in deze periode van het jaar het extreem druk is bij PostNL. Het kan daarom voorkomen dat je bestelling veel langer dan... We hebben je mail nog dezelfde dag beantwoord, en je aangegeven dat in deze periode van het jaar het extreem druk is bij PostNL. Het kan daarom voorkomen dat je bestelling veel langer dan gebruikelijk onderweg is. Hier kunnen we helaas niets aan doen dan je te adviseren om nog even af te wachten.

Theun Woudwijk

Al jarenlang een prima ervaring met PenStore

Een zeer uitgebreid assortiment en een uitstekende afhandeling van bestellingen.

T.E.Maaskant-Boender

Mijn ervaringen met de PenStore zijn uitstekend. Altijd snelle en goede levering. Nog nooit iets fout gegaan. En wat een assortiment!: Ik word er elke keer weer hebberig van.

Overzichtelijke site, snelle levering en gewoon goede en mooie spullen.

L.Z.

Veel keus, prima kwaliteit, keurig verpakt als brievenbuspakje.

maty van harten

Heek prettig,kom graag weer terug

goed gesprek gehad

Conz

Vlotte levering. Top producten.

Confuriusbigdata.nl

Vulpen van zeer goede kwaliteit. Levering mag een dag sneller. Het duurde 3 dagen. Geadviseerde inkt past niet in de aangekochte pen.

Goede kwaliteit

Jose Serrano

Easy to order, fast delivery

Hans

Topwinkel! Als enige in Nederland mijn merken en snelle afhandeling van de orders. Jammer dat PostNL regelmatig een link in de kabel is, soms is het pakketje dat Penstore.nl zo supersnel in orde... Topwinkel! Als enige in Nederland mijn merken en snelle afhandeling van de orders. Jammer dat PostNL regelmatig een link in de kabel is, soms is het pakketje dat Penstore.nl zo supersnel in orde heeft gemaakt en heeft verzonden maar liefst 4 dagen onderweg. Maar daar kan Penstore.nl natuurlijk weinig aan doen.
Ook toffe prijzen voor de producten en lage verzendkosten. Top webshop! Blij mee.

Snelheid, assortiment

Louise

Altijd goed en snel verzonden