PenStore

Esther Ramakers

Snelle levering. Heel goed verpakt
Heel goede producten.

Ellen

Twee bestellingen geplaatst. Producten zijn eenvoudig en snel te vinden in de webshop. Uitgebreid assortiment, het is net een snoepwinkel als je net zo'n liefhebber bent als ik van alles wat met... Twee bestellingen geplaatst. Producten zijn eenvoudig en snel te vinden in de webshop. Uitgebreid assortiment, het is net een snoepwinkel als je net zo'n liefhebber bent als ik van alles wat met o.a. schrijven te maken heeft.
De artikelen die ik heb besteld zijn precies zoals ze zijn afgebeeld.
Ze zijn keurig verpakt in een extra plastic zakje en een bubbeltjes envelop en een bedankbriefje.
Snelle bezorging ... vorige dag besteld, volgende dag in huis.

Snelle bezorging ... vorige dag besteld, volgende dag in huis.

Berend

Uitstekend

Heldere website juiste item snel kunnen vinden

ronalds

snelheid, communicatie

Wilma Zwarts

Doet wat ze beloven!

Ingesproken of ze me snel wilde terugbellen, hebben ze gedaan!! Top. Kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag. Verzocht ivm cadeau geven om snelle verzending, medewerker heeft gezorgd dat mijn... Ingesproken of ze me snel wilde terugbellen, hebben ze gedaan!! Top. Kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag. Verzocht ivm cadeau geven om snelle verzending, medewerker heeft gezorgd dat mijn pakketje dezelfde dag op de post ging, helemaal fijn!! Ik hou van pennetjes en de PenStore heeft de allernieuwste en leuke pennen in diverse kleuren. Ik ben zeer enthousiast over dit bedrijf!

Jacqueline

Snel geleverd en goed verpakt.

Amen-Salesrecruitment

Uitstekende service en producten. Tijdige levering en geheel volgens verwachting of boven verwachting zelfs.

Mooie site en uitstekende producten.

Peter

Lekker snel