PenStore

Ineke Gijsman

Fantastisch, bestellen, betalen, en 2 dagen daarna in huis, dit is voor mij de 2de keer. En net zo snel.

Gewoon erg goed bedrijf. Daarom voor mij prima

Michel.

Gewoon Uitstekend!

Goed aanbod en zeer snelle verzending.

lverrijk@gmail.com

Helaas was de levering niet zo goed. 2 pennen besteld, kon makkelijk door de brievenbus maar verpakkingen zijn helemaal ingedeukt en daardoor ook ingescheurd en aangezien het een kado is vind ik dat... Helaas was de levering niet zo goed. 2 pennen besteld, kon makkelijk door de brievenbus maar verpakkingen zijn helemaal ingedeukt en daardoor ook ingescheurd en aangezien het een kado is vind ik dat erg jammer

Snelle levering , de juiste producten ontvangen

Judith

Ik zocht specifieke vullingen voor mijn rollerball pen en heb deze hier voordelig gevonden. Ze waren vrijwel nergens anders te krijgen dus ik ben heel blij met PenStore! Ze hebben een heel goed... Ik zocht specifieke vullingen voor mijn rollerball pen en heb deze hier voordelig gevonden. Ze waren vrijwel nergens anders te krijgen dus ik ben heel blij met PenStore! Ze hebben een heel goed assortiment en ik ga er zeker vaker bestellen!

Supersnel bezorgd, ruim assortiment, prettige website.

OBS Molenakker

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Rietje Kolfschoten

Ik heb een bijzondere pen, waar je bijna nergens vullingen voor kunt kopen, maar wel bij de penstore.

Enorm goede en snelle service

Feikje

Vlotte levering, gekregen wat besteld.

Jeffrey

Top! Snelle service, mooie spullen.

Een heel ruim assortiment, en de pen is een dag later opgestuurd.

Buro Bouwkunst Bouwmanagement

Breed assortiment.