PenStore

Estelle

Overzichtelijke website, snelle levering.

Sophie

It was awesome. I sent an email query and got an answer within a day. The weakest point for me is the search on your website.

Low time to process and deliver the order. Fantastic customer service. Great packaging (enough but not too much and wrapping in plastic bag is genius)

B

Enkele jaren dat ik hier mijn aankopen van hobonichi doe. Ben er tevreden mee. Het is me opgevallen dat de prijzen na de eerste paar dagen stijgen. Dit weerhoud me ervan om meerdere bestellingen te... Enkele jaren dat ik hier mijn aankopen van hobonichi doe. Ben er tevreden mee. Het is me opgevallen dat de prijzen na de eerste paar dagen stijgen. Dit weerhoud me ervan om meerdere bestellingen te plaatsen en liever via de originele website wil bestelen.

Misschien dat jullie in de toekomst dit kunnen voorkomen en wellicht een grotere assortiment van de hobonichi kunnen aanbieden!

Snelle levering, goede updates over de bestelling

Kiara

Levering was iets langzamer dan verwacht. Ook jammer dat je de bestelling niet meer kan aanpassen of annuleren nadat deze is geplaatst. Zeker sinds de verzending pas 2-3 dagen na het plaatsen... Levering was iets langzamer dan verwacht. Ook jammer dat je de bestelling niet meer kan aanpassen of annuleren nadat deze is geplaatst. Zeker sinds de verzending pas 2-3 dagen na het plaatsen plaatsvindt. Verder prima producten

Producten zijn mooi, en heel

Ashley

Sinds een aantal jaar bestel ik hier mijn Hobonichi producten en mijn schrijfwaren.
Ik ben altijd super tevreden! Zowel de overzichtelijke site, de klantvriendelijke medewerkers als ook de verzend tijd zijn allemaal plus punten waardoor bestellen een feestje word.

Goede communicatie
100% Klant vriendelijk
Mooi assortiment
Overzichtelijke website

Debby Buhrs

Jaarlijks terugkerende bestelling I.v.m. de hobonichi lancering. Fijn om een adres in Nederland te hebben die ook echt gelijktijdig met de officiële site-lancering

Breed assortiment

T de Witte

Favoriete stationery store

Het assortiment is fantastisch!

Alice

Snelle levering en alle bestelde produkten waren er

duidelijke communicatie

Leen

Correct en snel

Brigitte

Unieke Japanse spullen, groot aanbod en snel verzonden

Snel verzonden, goed verpakt