PenStore

Hans

Prima!

Duidelijk en heldere website incl.

Anja

De bestelling werd snel geleverd, is goed en veilig ingepakt en alle artikelen zijn van goede kwaliteit.

Zeer makkelijke en overzichtelijke webshop. Goede weergave van de producten.

Sylvie van den Elzen

Erg goed! de levering is snel en de selectie pennen is groot

snelle levering en grote selectie van producten

Dinphy

Produkten tot nog toe altijd op voorraad, geen 24 uurs levering, maar wel altijd vlot.

M van den Heuvel

Als vulpenliefhebber bekruipt me af en toe het verlangen naar weer een nieuwe pen. Omdat ern vulpen voor mij een luxe artikel is, koop ik dat graag bij een winkel waar ze weten wat ze verkopen.... Als vulpenliefhebber bekruipt me af en toe het verlangen naar weer een nieuwe pen. Omdat ern vulpen voor mij een luxe artikel is, koop ik dat graag bij een winkel waar ze weten wat ze verkopen. Tevens heb ik weinig zin om de hoofdprijs te moeten betalen. Ik vergelijk daarom veel aanbieders in prijs maar ook hoe ze hun artikelen beschrijven. Zo kwam ik ineens terecht bij Penstore die ik nog niet eerder was tegen gekomen maar die ik nu zeker vaker ga bezoeken.

Snel bestelproces, snelle levering, snel en professioneel contact. Interessante collectie vulpennen laagste prijs.

Bas

Altijd een goede service en netjes op tijd.

Goede service

Hans Zoons

Zes dagen na bestelling en de melding ‘verzonden’ helaas nog steeds niets ontvangen.

Laerke Nissen

Snelle service, ik heb mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen, alles precies zoals verwacht.

Snelle service, goede kwaliteit spullen

Nicole

Snelle service en netje verpakt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Studio Goudbaard

Mooi uitgebreid (en verleidelijk!) assortiment, snelle service.

Snelle service, mooi producten