PenStore

Nvt

Slecht product ontvangen, klantenservice niet te bereiken, na inspreken voicemail tot op heden niet terug gebeld

Nog geen

Reactie PenStore:

We schrikken hier nogal van, want we staan voor een hoge klanttevredenheid en lossen eventuele problemen gelijk op. We hebben geen voicemail van je hebben ontvangen, en hebben per email contact met... We schrikken hier nogal van, want we staan voor een hoge klanttevredenheid en lossen eventuele problemen gelijk op. We hebben geen voicemail van je hebben ontvangen, en hebben per email contact met je opgenomen zodat we eventuele problemen voor je kunnen oplossen.

Axel

Uitstekende levering

Astrid

Goede website

Snelle verzending

Pim

Snel levering en goed materiaal

Bianca Dekker

Scherpe prijzen, snelle afhandeling en super Klantenservice

Scargo

Hans

Betrouwbaar, snelle levering!

Doen wat ze beloven.

Rixt Hilverda kunstprojecten

Beste, regelmatig koop ik de gel pennen bij penstore. Vanwege het feit dat ze lang meegaan. Echter nu heb ik rond de 20 witte gelpennen die het niet meer doen. Hierover contact opgenomen met... Beste, regelmatig koop ik de gel pennen bij penstore. Vanwege het feit dat ze lang meegaan. Echter nu heb ik rond de 20 witte gelpennen die het niet meer doen. Hierover contact opgenomen met penstore. Telefonisch contact was erg afwezig duidelijk bezig met andere zaken. Antwoord was dat als de pennen niet regelmatig worden gebruikt en die twee jaar oud zijn dan kan dat . Pennen worden regelmatig gebruikt. Wat mij stoort is dat er niets wordt geboden. Niet eens een kleine korting of een paar gratis pennen. Dus vanaf nu bestel ik bij ... Met vriendelijke groet.

Reactie PenStore:

Jammer dat je ons negatief beoordeelt. We hebben je uitgelegd dat gel inkt pennen naar verloop van tijd kunnen uitdrogen, en dat we - ruim 2 jaar nadat de pennen zijn aangeschaft - geen coulance... Jammer dat je ons negatief beoordeelt. We hebben je uitgelegd dat gel inkt pennen naar verloop van tijd kunnen uitdrogen, en dat we - ruim 2 jaar nadat de pennen zijn aangeschaft - geen coulance kunnen toepassen. Een pen is een verbruiksartikel, en kan naar verloop van tijd uitdrogen of leeg geschreven worden. We doen op servicegebied absoluut niet moeilijk, en hebben (ook samen met de fabrikant) heel goed naar je klacht gekeken, maar zijn van mening dat vervanging of korting na 2 jaar niet redelijk en billijk meer is.

Zaida

Very happy with the quick shipping and product. :-)

I'm a fan