Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Angelique

Mooie producten, snel resultaat en uitstekende service

Hoge kwaliteit product, vooral hele complete samenstellingen, hoogwaardige ingrediënten.

Advies : is van een hoog niveau.

Zendingen gaan via luxe verpakkingen door...

Advies : is van een hoog niveau.

Zendingen gaan via luxe verpakkingen door brievenbus, hoef er niet voor thuis te blijven. Laat het automatisch elke 3 maanden opsturen, ideaal, geen omkijken meer naar.

M. van der Heijden

Hoge kwaliteit producten, tegen scherpe prijzen. Veel completere producten dan andere merken. Erg onderscheidend. Ook bovengemiddelde kennis in huis. Beschikken over een eigen adviesteam. Gaat hier... Hoge kwaliteit producten, tegen scherpe prijzen. Veel completere producten dan andere merken. Erg onderscheidend. Ook bovengemiddelde kennis in huis. Beschikken over een eigen adviesteam. Gaat hier niet alleen om heel veel supplementen verkopen, maar ook hoog gehalte service wat zich vooral uit in deskundige adviezen.

Hoge kwaliteit producten, compleet, hoge doseringen, hoge kwaliteit ingrediënten, goede opneembaarheid, eerlijke prijzen, hoog service niveau, snelle levering, deskundigheid, goede adviezen, etc.

Maria

Fijn!

Ervaren gezondheidsconsultans

Ilone Kremer

Veel kennis in huis, hetgeen bijzonder is. Adviseurs weten heel goed juiste producten bij mijn problemen te adviseren. Ook wordt ik geholpen bij het meten van het resultaat door het uitvoeren van... Veel kennis in huis, hetgeen bijzonder is. Adviseurs weten heel goed juiste producten bij mijn problemen te adviseren. Ook wordt ik geholpen bij het meten van het resultaat door het uitvoeren van een bloedtest. Allemaal heel deskundig, een totaal andere wijze aanbieden van voedingssupplementen. Bovendien betreft het allemaal hoogwaardige producten, hele bijzondere samenstellingen, die niet zo maar elders te verkrijgen zijn. Een unieke leverancier, kan niet anders zeggen.

Top producten, compleet, hoog gedoseerd, relatief goedkope prijzen (bij andere partijen had ik bijv. meerdere producten moeten kopen voor hetzelfde effect).

Henrie Janssen

Super producten en uitstekende Service !

Hoge kwaliteit producten , unieke samenstellingen, hele complete samenstellingen en hoge doseringen , erg blij mee !

berry

Goede supplementen

Grote tabletten met hoge doseringen.

Hendrik Janssen

Super producten en dito service !

Professioneel , voedingssupplementen die werken.

J. te Maastricht

Prettig bedrijf, levert goede producten.

Theo B.

Goed deskundig advies.

Knoop

Slordig, veel vergissingen, niet conform opgave, geen antwoord op communicatie.

??