Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs

Prima.

Het werkt.

maria

Helemaal naar wens

dat het besteld kan worden zoals het bij mij past en ik niet vast zit aan herhalingen

R. de Vos

snelle levering

M.J. Siemons

De bestelling is prima verlopen en de overige informatie is uitstekend afgehandeld.
Via chiropractor Munksgaard bij u terecht gekomen.

Goede uitleg op de website.

Nee.
Op de volgende vragen kan ik niet antwoorden. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt

Ik heb slechts enkele voedingssupplementen ontvangen, verder nog geen ervaring met perfect health.
Ik merk dat ik hieronder scores in moet vullen, maar ik kan daar nog onvoldoende over zeggen (dus ik zal het middelste item invullen, maar dat doet mogelijk geen recht aan jullie. Maar item: 'nog onvoldoende ervaring mee' ontbreekt, dus daarom deze keuze).

Informatie bij de producten was helder en aangeboden in een mooie folder.

Familie Verhoeff

Dagelijks Vitamine C en D daar red je zonder zware griep de herfst (en winter) wel mee! Top producten en snelle levering, jullie hebben er een vaste klant bij.

Goede uitleg van producten en prettige levering

Goede samenstelling, wat betreft ingrediënten in één tablet m.b.t. gezondheidsbevorderende of preventieve functie.

De verzending was snel.
Ik heb alles zelf gedaan en het product zelf gekozen. Door het zorgvuldig doorlezen van informatie op ms sites.
Nu hopelijk een positief effect. Al houd ik daar...
De verzending was snel.
Nu hopelijk een positief effect. Al houd ik daar geen rekening mee, maar ik hoop het.