Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Vincent Berks

Zeer prettig en deskundige partij. Goed advies n.a.v. mijn onderzoek, supplementen programma op maat.
Ik had nooit echt een duidelijk beeld wat ik kon verwachten van het gebruik van supplementen, maar nu is dat goed duidelijk gemaakt. Benieuwd naar mijn resultaten, over een aantal maanden ga ik het meten.

Supplementen op maat, goede service, sturen mijn programma per kwartaal op , zit nergens onnodig aan vast, en behoud zelf flexibiliteit. Ook fijn dat ik altijd een beroep kan doen op de adviseurs... Supplementen op maat, goede service, sturen mijn programma per kwartaal op , zit nergens onnodig aan vast, en behoud zelf flexibiliteit. Ook fijn dat ik altijd een beroep kan doen op de adviseurs voor specifieke vragen. Producten zien er ook goed uit !

Kay Pruis

Prijzig, krijg maar geen korting als vaste klant terwijl website wel kortingsmogelijkheden geeft. Een keer gekregen na wat aandringen. Vind dat ik als vaste klant wel extra korting mag omdat pillen... Prijzig, krijg maar geen korting als vaste klant terwijl website wel kortingsmogelijkheden geeft. Een keer gekregen na wat aandringen. Vind dat ik als vaste klant wel extra korting mag omdat pillen bijzonder duur zijn.

Heeft natuurlijke ingredienten

Goede aanlevering en snelle levering, na gebruik goed resultaat met de tijd

accuratesse, snelheid van levering en het houden aan afspraken, goede uitleg in verstaanbaar ABN

E.M.A. Pije

Ik gebruik de supplementen pas een week, wat moet ik zeggen? wel erg duur!!!

nee

Charley Kremer

Ik ben al jarenlang klant en gebruik verschillende supplementen van Perfect Health. Vroeger gebruikte ik medicijen voor mijn choletesterol, maar had daar veel last van. Nu gebruik ik al jaren... Ik ben al jarenlang klant en gebruik verschillende supplementen van Perfect Health. Vroeger gebruikte ik medicijen voor mijn choletesterol, maar had daar veel last van. Nu gebruik ik al jaren Metabolism Support en mijn cholesterolgehalte is uitstekend, en dat op natuurlijke wijze. Ook gebruik ik Joint Support, waardoor ik veel beter beweeg (golfen gaat een stuk prettiger). Daarnaast gebruik ik de basis supplementen. Wat ik ook een pluspunt vind is dat dit bedrijf de service hoog in het vaandel heeft, ik kan ze altijd bellen voor advies en regelen altijd alles zeer nauwkeurig. Chapeau voor de klantenservice !

Super producten, goede prijskwaliteit, deskundige adviseurs en service gerichte klantenservice.

Ben al jarenlang zeer tevreden over Perfect Health !

Vriendelijk, goed tempo, adequaat

Nog niet, de pillen zijn 4 dagen in huis.
Als mijn vervelende maagzuur en 'overbelaste maaggevoel' niet verdwijnen, bel ik weer op. De deskundigheid zal dan hopelijk toereikend zijn.

Komt over als een kwaliteitsproduct

Goede producten en informatie

Goede informatie over de supplementen.

Makkelijk bestellen, snelle levering