Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs

Tako Hillmann

Lange levertijd

Goed product

J.E. Verboom-Smit

Overzichtelijke site, goede informatie, snelle levering

Jasmijn

Tevreden!

Snelle levering, overzichtelijke site, mooie verpakking

Iyrii Mitiaiev

Eerste keer, Heeft geen

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen. Waar kunnen we het over hebben!!!!

Reactie Perfect Health:

Beste meneer, mevrouw, Mitiaiev,
Beste meneer, mevrouw, Mitiaiev,
Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Zoals wij u via de mail hebben laten weten, is uw pakketje bij een PostNL punt geleverd waar u het pakketje heeft kunnen afhalen. Ik zie dat deze ook is opgehaald en dat het pakketje dus bij u terecht is gekomen, gelukkig!
Via de track&trace link die wij in de bevestiging meesturen kunt u altijd in de gaten houden waar uw pakketje is. Met vriendelijke groetjes, Team Perfect Health.

Elsie Maes

Snelle service en uitgebreide professionele informatie over het product op de website

Anja Houtekeete

Perfect

Snelle verzending,goeie prijs

Wan Coumans

Uitlegt

Harry

Bezorging was redelijk snel. Wat ik wel een minpunt vond is dat er bij mijn bestelling helemaal geen gebruiksaanwijzing aanwezig was. Ook op de site was niets te vinden over het door mij bestelde... Bezorging was redelijk snel. Wat ik wel een minpunt vond is dat er bij mijn bestelling helemaal geen gebruiksaanwijzing aanwezig was. Ook op de site was niets te vinden over het door mij bestelde product.

Redelijk snelle bezorging.

L.N. Visser

Een fijne ervaring met mooie producten

Snelle communicatie