Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Triple A

Een chique doos mooi design.
Ook het feit dat er geen basic bijsluiter in het doos zit zegt veel over het product geen extra toevoegingen die niet van belang zijn in het lichaam.
Ik voel...
Een chique doos mooi design.
Ik voel stilaan verbetering
Lichamelijk voel ik me minder vermoeid als voordien.
Dit zijn nu wel meer zinnen maar ik vond het nodig.

Allemaal biologisch zonder toevoegingen

Nellejet Zorgdrager

Die is uitstekend

Annika Rensen

Goede service, zowel via mail als aan de telefoon.

Voor zover ik het kan beoordelen zijn ze heel erg bezig om de beste produkten te gebruiken. Ook voor vegetariërs.

Clarien Clijsters Veldt

Prima, had nog 1 vraag en die snel beantwoord

goede uitleg

Jesse Erinkveld

Hielp niet.

Beste heer Erinkveld,
Beste heer Erinkveld,
Bedankt voor het plaatsen van een review. Onze adviseurs hebben meerdere malen geprobeerd met u in contact te komen om met u in gesprek te gaan over de supplementen en voor een persoonlijk advies. Wij hopen dat u nog contact met ons kunt opnemen via info@perfecthealth.nl.
Perfect Health

Monique Van Tol

Goede site en snelle levering

Goede wn duidelijke omschrijving van de producten

Ronald Methorst

Leveringen gaan goed maar 1 heel groot nadeel is dat je geen eigen account aan kunt maken met een bestel/advies historie en of communicatie met adviseur.

Geen sterke punten, heeft nu een sterk Amerikaanse en agressieve marktpolitiek die er popie jopie zwarte Audi I phone overkomt. Adviseurs zijn sales minded.

Reactie Perfect Health:

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Onze gezondheidsadviseurs houden de adviesgesprekken duidelijk bij. Tevens heeft iedere klant een account waarbij de bestellingen worden bijgehouden.... Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Onze gezondheidsadviseurs houden de adviesgesprekken duidelijk bij. Tevens heeft iedere klant een account waarbij de bestellingen worden bijgehouden. Wij staan u graag telefonisch te woord om dit verder uit te leggen.
Vriendelijke groet, Team Klantenservice

Miriam Jostmeijer

Toch wel heel raar dat het uit willen schrijven voor revieuws niet lukt …

Geachte mevrouw Jostmeijer,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij hebben uw uitgeschreven, dit is uiteraard geen probleem.
Voor meer informatie helpen wij u graag telefonisch verder....
Geachte mevrouw Jostmeijer,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij hebben uw uitgeschreven, dit is uiteraard geen probleem.
Voor meer informatie helpen wij u graag telefonisch verder. Vriendelijke groet, Team Klantenservice

H Kea

Te grote pillen om door te slikken

Nog niet

Reactie Perfect Health:

Geachte heer Kea, Hartelijk dank voor uw feedback. U kunt onze tabletten kleiner maken in een tabletsplitter. Deze kunt u onder andere halen bij de apotheek. Tevens kunt u de tabletten door het... Geachte heer Kea, Hartelijk dank voor uw feedback. U kunt onze tabletten kleiner maken in een tabletsplitter. Deze kunt u onder andere halen bij de apotheek. Tevens kunt u de tabletten door het midden breken of verwerken in de blender. Wij helpen u graag verder en u kunt ons daarom ook contacteren op 020 2809200 en/of mailen op info@perfecthealth.nl
Vriendelijke groet, Team Klantenservice