Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs

Florin

Good products

Dear Florin,
Dear Florin,
Thank you for your positive feedback! We’re delighted to hear that you’re satisfied with our products. If you have any questions or need further assistance, please feel free to reach out. We’re here to help!
Have a great day!

Fred Tuijp

Beste Tuijp,
Bedankt voor uw korte en duidelijke bevestiging! Als er verder nog iets is waarmee we u kunnen helpen, laat het gerust weten. We staan altijd voor u klaar.
Fijne dag!
Team...
Beste Tuijp,
Fijne dag!

Arie van Doorn

Goed, maar laatste halfjaar warrig.

Beste van Doorn,
Beste van Doorn,
Dank u voor uw eerlijke feedback. We betreuren het te horen dat uw ervaring sinds de invoering van ons nieuwe computersysteem minder positief is. We begrijpen dat veranderingen in systemen soms voor ongemak kunnen zorgen, en we willen hier graag verbetering in brengen.
Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.

berrie van der kammen

Gewoon goed

Aletta Aantjes

levertijd

Jan van Beek

Neem al vele jaren pillen. Maar weet niet of dit effect heeft.

Beste van Beek,
Beste van Beek,
Het is begrijpelijk dat u twijfelt over de effectiviteit van de pillen die u al jaren gebruikt. Het is altijd goed om een open gesprek te hebben met een van onze gezondheidsadviseurs beteft uw supplementgebruik en eventuele zorgen die u heeft. Als u verdere vragen heeft laat het gerust weten!

Andre van Dijk

Sinds er een nieuw computersysteem is niet zo best

Na betaling snelle levering

Beste van Dijk,
Beste van Dijk,
Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.

Luc Cannoot

Uitstekend.

Vriendelijkheid, luisterbereidheid en goede adviezen.

Beste Cannoot,
Beste Cannoot,
Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent. Als u nog vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor u klaar!
Fijne dag verder!

J.C.M. Elst

De huidige facturatie is in een woord totaal onoverzichtelijk ,vanaf nu 1 x per maand een automatische afschrijving !!!!!!!!!

bel aub 076 5985713

Beste Elst,
Beste Elst,
Bedankt voor uw duidelijke feedback. Het spijt ons te horen dat u de huidige facturatie als onoverzichtelijk ervaart. Wij begrijpen dat dit voor u onhandig en frustrerend is.
Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Arnold Sikking

Altijd perfect op tijd bezorgd en gefactureerd misschien . Zie wel heel veel reklame waar ik dan niet aan mee kan doen..

Misschien doen de pillen wat ze moeten doen

Beste Sikking,
Dank u voor uw bericht en voor uw waardering voor onze bezorging en facturatie. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met deze aspecten van onze service.
We begrijpen...
Beste Sikking,
We begrijpen dat het vervelend kan zijn om veel reclame te zien voor aanbiedingen of acties waar u niet aan kunt deelnemen. Wij streven ernaar om onze promoties zo breed mogelijk toegankelijk te maken, maar we nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken.
Mocht u specifieke vragen hebben over bepaalde aanbiedingen of wilt u weten of er binnenkort acties zijn waar u wel aan mee kunt doen, laat het ons dan gerust weten. We helpen u graag verder.