Buitengewoon plezierig en duidelijk!!! Oordeel over deskundigheid is natuurlijk moeilijk dat merken we wel.
Anja van Amersfoort
Bijzonder hoeveel tijd er genomen werd om de laboratorium uitslagen toe te lichten en supplementen te adviseren. Ik heb geen reden om te twijfelen aan de toezeggingen die gedaan zijn om in...Bijzonder hoeveel tijd er genomen werd om de laboratorium uitslagen toe te lichten en supplementen te adviseren. Ik heb geen reden om te twijfelen aan de toezeggingen die gedaan zijn om in contact te blijven en een goed vervolg te geven aan dit eerste onderzoek en advies.
Gonny Komdeur
Prettige en duidelijke uitleg van onderzoek en waardes. Er werd ruim de tijd genomen. Het kwam prettig en betrouwbaar over.
Asma
De algemene zorg kan van mij een voorbeeld nemen aan dit bedrijf. Erg comfortabele en aangename ervaring, in elke stap van het proces voelde ik me comfortabel en goed geïnformeerd. Zeker van plan...De algemene zorg kan van mij een voorbeeld nemen aan dit bedrijf. Erg comfortabele en aangename ervaring, in elke stap van het proces voelde ik me comfortabel en goed geïnformeerd. Zeker van plan trouwe klant te blijven en de eerste en enige die ik andere zou aanraden voor een bloedonderzoek en vitamine supplementen. Top kwaliteit in elk aspect en echt waar voor je geld!
J. Hak
Professionele en vriendelijke uitleg gegeven. Advies is duidelijk omschreven
Karin
Na veel zelfstudie van supplementen kwam ik er toch niet uit. Via een bloedonderzoek heb ik nu op maat een advies gekregen. Wel zo fijn. Na mijn adviesgesprek kreeg ik ook op de email de uitleg...Na veel zelfstudie van supplementen kwam ik er toch niet uit. Via een bloedonderzoek heb ik nu op maat een advies gekregen. Wel zo fijn. Na mijn adviesgesprek kreeg ik ook op de email de uitleg erbij. Super.
Kim
Een deskundig advies, helder en in begrijpelijke taal uitgelegd met advisering hoe verder.
Maaike
Mijn ervaring is dat ik goed geholpen ben. We hebben samen het de testuitslagen doorgenomen waardoor ik een goed beeld heb gekregen van mijn gezondheid. Ik heb wel eens eerder testuitslagen...Mijn ervaring is dat ik goed geholpen ben. We hebben samen het de testuitslagen doorgenomen waardoor ik een goed beeld heb gekregen van mijn gezondheid. Ik heb wel eens eerder testuitslagen ontvangen via de huisarts en dan krijg je alleen te horen of het goed of slecht gaat. De totale testuitslag blijft dan abracadabra. Ik zou zeker de mensen in mijn omgeving aanraden om jaarlijks een zgn gezondheidsAPK te doen om zo een goed beeld te krijgen van je eigen gezondheid.
M.Westhoff
Professioneel plus een heldere feedback in begrijpelijke taal. Een ander pluspunt is het goed kunnen luisteren.
Peter van Nierop
Een goed begrijpelijke en duidelijke uiteenzetting van de bloedwaardes