Prijzen
8.2/10
Bezorgsnelheid

Frank Halsema

Mooi gevarieerd aanbod voor een goede prijs!

Wil van Megen

Beste heer van Megen,
Hartelijk dank voor uw tip, maar u kunt ook alle wijnhuizen op deze pagina vinden. Misschien soms even makkelijk, https://www.perfectewijn.nl/wijnhuizen
Met...
Beste heer van Megen,
Met vriendelijke Groet
Nick Stalpers

Rien Eerland

Op tijd geleverd cf afspraak

Niet v toepassing

Ok

Reactie Perfectewijn.nl:

Wat vervelend dat u niet geheel tevreden bent. Wij verzenden bestelling in 3 werkdagen. Indien wij dit bij uitzondering niet waar kunnen maken zullen wij vast een deel verzenden of indien er niets... Wat vervelend dat u niet geheel tevreden bent. Wij verzenden bestelling in 3 werkdagen. Indien wij dit bij uitzondering niet waar kunnen maken zullen wij vast een deel verzenden of indien er niets verzonden kan worden u ervan op de hoogte brengen dat de levering wat later komt.
Wij begrijpen echter dat een deel levering niet geheel wenselijk was, waarvoor onze excuses. Als vanzelfsprekend zullen wij deze feedback meenemen in een volgend overleg.

Peter Bommel

Slecht

Reactie Perfectewijn.nl:

Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw bestelling verzonden en u hiervan ook de Track&Trace code toegezonden. Helaas was u op het moment van de bezorging niet aanwezig waardoor de... Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw bestelling verzonden en u hiervan ook de Track&Trace code toegezonden. Helaas was u op het moment van de bezorging niet aanwezig waardoor de zending naar een PostNL locatie is gegaan. Doordat deze daar niet is afgehaald is de zending bij ons retour gekomen en zijn wij helaas genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen voor het opnieuw verzenden. U gaf aan dat de bezorger het pakket onbeheerd had kunnen achterlaten echter is dit niet toegestaan i.v.m. de nieuwe alcoholwet van 1 juli 2021. Het is sinds deze nieuwe wet ook verplicht om als ontvanger te legitimeren bij de bezorging van alcoholhoudende producten, een burenlevering is dan ook niet meer toegestaan.

M H Hakkesteegt

Uitstekend