Prijzen
8.2/10
Bezorgsnelheid

nvt

[prima geregeld alleen PTT post was een drama

Martijn Kraa

Regelmatig besteld, altijd snelle en correcte levering.

Vrouw

Vreselijk dat de bezorger om mijn ID vraagt en hiervan blijkbaar ook nog iets noteert. Ik ben duidelijk 18plus, zelfs 60plus

Reactie Perfectewijn.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Per 1 juni 2021 is de nieuwe alcoholwet in gegaan waardoor wij genoodzaakt zijn om diverse maatregelen te nemen op het gebied van de leeftijdsverificatie. Deze maatregelen zorgen ervoor dat de verkoop van alcoholhoudende dranken aan minder jarige niet meer mogelijk is. Alle verkopers van alcohol dienen met ingang van de nieuwe wet te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Één van deze voorwaarden is dat er een leeftijd check op iedere zending komt aan particulieren die wij aan onze vervoerder aanbieden. Het in ontvangst nemen van uw pakket zal dan altijd geverifieerd worden aan de hand van uw ID bewijs. Deze wettelijk verplichte handeling is noodzakelijk om uw pakket in ontvangst te nemen. Als Perfectewijn.nl doen wij er alles aan om te voldoen aan deze regels en hebben daarom een geborgde werkwijze opgezet.
Hopelijk begrijpt u dat wij deze wettelijke wijze dienen te volgen omdat wij hierop ook worden gecontroleerd. MVG Team Perfectewijn.nl

Haverkamp

Met bedrijf prima

Tajmahal bv

Goede ervaring

GH

Lekkere wijnen en snelle levering

Markovic

Snel en profesioneel.

Jan Damen

Goede informatie en bereikbare klantenservice