Een vlugge levering, product in goede staat toegekomen. Bedankt!
Pardaens
Materiaal zoals beloofd op de site , zeer netjes op maat gezaagd en goed verpakt. hier zal ik nog wel bestellen !!
Herman
Snel geleverd, zuivere maatvoering en goede kwaliteit
Vincent
Goed en snel geholpen, mooi product, maar van de bestelde kunststofplaten mochten wel de scherpe randjes bewerkt worden.
Rens
Hallo Sjoerd en Len, Op 11-4 polycarb-platen besteld. Met de nodige pech op 29-4 ontvangen. Fout op de pakbon klaarblijkelijk. Ik moet zeggen dat dankzij jullie inzet, de uiteindelijke...Hallo Sjoerd en Len, Op 11-4 polycarb-platen besteld. Met de nodige pech op 29-4 ontvangen. Fout op de pakbon klaarblijkelijk. Ik moet zeggen dat dankzij jullie inzet, de uiteindelijke levering is geslaagd ware het niet zo dat het beloofde cadeautje in diggelen was en door de chauffeur weer mee retour is genomen. De opzet, wil en meedenken stel ik in ieder geval op prijs. Menigeen kan hier een voorbeeld aan nemen. Groet R. Goossens