Select

Prima advies. Klipjes niet bruikbaar in mijn geval. Geretourneerd en direct geld terug.
Zeer tevreden.

Johan

Toen ik mijn bestelling af kwam halen, was het nog niet klaar (terwijl ik een email had ontvangen dat ik mijn bestelling op kon halen). Ik werd zeer vriendelijk geholpen (met koffie) en verzocht nog... Toen ik mijn bestelling af kwam halen, was het nog niet klaar (terwijl ik een email had ontvangen dat ik mijn bestelling op kon halen). Ik werd zeer vriendelijk geholpen (met koffie) en verzocht nog 10 minuten te wachten.
Na een kwartiertje waren mijn platen gezaagd. Jammer, dat beïnvloedt mijn mening, terwijl de platen prima zijn.

ronald

Goed product, slechte communicatie wat betreft bevestiging bestelling en verzendeing

luc

Ik heb nog steeds niets ontvangen , geen orderbevestiging , geen factuur , ik wacht al enkele weken

Bettina

Snelle service en prima terugkoppeling wanneer het pakket geleverd werd.

J.

Het ging mis met de betaling, wel gedaan maar het systeem bij de leverancier werkte niet goed. Wel is na een email de fout hersteld. Meer aandacht voor de IT kan geen kwaad.

Carlo

Bestelling geplaats en iets fout gelopen in het aflevermagazijn waardoor een verkeerde kleur geleverd werd. Na één mailtje meteen een vriendelijke reactie en excuses ontvangen. Het probleem werd... Bestelling geplaats en iets fout gelopen in het aflevermagazijn waardoor een verkeerde kleur geleverd werd. Na één mailtje meteen een vriendelijke reactie en excuses ontvangen. Het probleem werd meteen opgelost door gratis het verkeerde product te vervangen. Heeft iets langer geduurd maar wel een topservice en 2 dagen later dan voorzien was de oplossing in huis.
Dat er iets fout loopt is menselijk en dat men dit dan meteen correct oplost is heel fijn, bedankt voor de snelle response !!