Uitstekende service en goed geholpen nadat ik een fout met de afmetingen gemaakt had bij de online bestelling!
van
Alles prima verlopen
Quandus
Raad iedereen aan
Heer
Alles correct geregeld
Vreugdenhil
Snel en leveringsinhoud volgens afspraak. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringsvoortgang.
RR
Twee kleine plaatjes besteld die makkelijk in een normale enveloppe zouden kunnen passen en met Post.nl verzonden had kunnen worden. Nee, het werd in karton verpakt verzonden via een of andere...Twee kleine plaatjes besteld die makkelijk in een normale enveloppe zouden kunnen passen en met Post.nl verzonden had kunnen worden. Nee, het werd in karton verpakt verzonden via een of andere pakketservice die er een halve week over deed om het pakket 40 km te verplaatsen. Ik moest daar ook nog € 10,51 incl. btw voor betalen..... Beetje overdone....
Hilhorst
Prima service. Op tijd geleverd.
Ko
Na de telefonische bestelling.......prima uitleg.... duurde het een aantal dagen en werd de bestelling keurig ingepakt tegen beschadiging een kunststofplaat van 0,70 m x 2,10 m bij mij afgeleverd.....Na de telefonische bestelling.......prima uitleg.... duurde het een aantal dagen en werd de bestelling keurig ingepakt tegen beschadiging een kunststofplaat van 0,70 m x 2,10 m bij mij afgeleverd.. 3 hoog .. Perla Plast dit bedrijf is zeker een aanrader ?