Kevin

Wij bestellen bij jullie platen, ik heb gemaild waar de platen bleven, ze zouden begin deze week/midden deze week geleverd worden, dan krijg ik mail dat ze vandaag tussen 8 en 10u geleverd zouden... Wij bestellen bij jullie platen, ik heb gemaild waar de platen bleven, ze zouden begin deze week/midden deze week geleverd worden, dan krijg ik mail dat ze vandaag tussen 8 en 10u geleverd zouden worden, nog steeds geen platen???
Ondertussen hebben wij hals overkop een andere oplossing gezocht, want wij hadden deze platen maandag nodig. Ik ben absoluut niet tevreden! En nu kan ik ze niet eens retourneren?? Wij zullen geen bestelling meer plaatsen bij jullie en jullie ook niet aanbevelen
mvg

Olaf

Bestelde product niet op voorraad, en kon ook niet tijdig geleverd worden. Wel snel het geld weer op de rekening!

Studio

Snelle en goede service, dank! We kunnen nu weer verder met onze fotoproducties op de nieuwe perspex ondergronden.

jan

Snelle levering van essentiele corona middelen voor de praktijk

Lies

Duidelijke en gerichte info omtrent producten. Goede en snelle service

Richard

De kunststof staffen die ik besteld heb zijn wat bekrast aangekomen. Ze zijn nog bruikbaar voor mijn toepassing, maar fijn is het niet.