Ook kleine bestelling perfect volgens specificatie uitgevoerd en afgehandeld. Top!!
Yvonne
Tuinstoelen waren kapot en geen onderdelen meer te krijgen. Door bestelling van een pvc-staaf hier weer onderdelen van kunnen maken voor de stoelen. Levering ging super snel en was erg netjes...Tuinstoelen waren kapot en geen onderdelen meer te krijgen. Door bestelling van een pvc-staaf hier weer onderdelen van kunnen maken voor de stoelen. Levering ging super snel en was erg netjes ingepakt.
Sandra
Keurig, vlot en correct aan de telefoon en per mail contact gehad.
Pieter
Keurig netjes bestelde plaat, schuin op maat afgezaagd, binnen een paar dagen ontvangen Perfect. Past keurig en we zijn er erg blij mee. Met deze stook zitten we droog.
sander
Ik heb 4 plaatjes (40x23cm) polycarbonaat besteld bij PerlaPlast. De verzendstatus is regelmatig ge-update, na ca. een week werd er geleverd. Ik ben tevreden, het enige wat hier nog...Ik heb 4 plaatjes (40x23cm) polycarbonaat besteld bij PerlaPlast. De verzendstatus is regelmatig ge-update, na ca. een week werd er geleverd. Ik ben tevreden, het enige wat hier nog beter kan is de prijs..........
Peter
Snel en goede maatvoering van op maat gesneden PE plaat. Wel een beetje aan de prijs.
heer
Netjes oprijd en goed advies gehad kortom zeer tevreden
R.
Alleen verzendkosten naar verhouding hoog. Niet meer van deze tijd.
Hanane
Snel binnen, goed product, ben er blij mee
Jasper
Netjes verpakt, Netjes en snel geleverd, Product ziet er goed uit kortom zeer tevreden.